Σπύρος Δαμπάνης: Έβαλε πλώρη….

0

Τον πρώτο του τίτλο για φέτος τον κέρδισε. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο θεσμό του κυπέλλου με έξη γκολ. Τώρα βαδίζει ολοταχώς για τον δεύτερο τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος…

Ο λόγος για τον Σπύρο Δαμπάνη που με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε έπιασε στην πρώτη θέση των σκόρερς τον Χρήστο Πλακίδα έχοντας από 18 γκολ έκαστος και προμηνύεται μεγάλη μάχη.

Για τον επιθετικό του Π.Α.Ο.Κοκκίνου τα τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα δεν είναι και λίγο πράγμα. Είναι σε αγώνα πρωταθλήματος και δεν έχει σχέση ο αντίπαλος. Μάλιστα τη φετινή σεζόν μόνο ένας ακόμη το έχει κατορθώσει αυτό και μάλιστα απέναντι στην ίδια ομάδα. Την 7η αγωνιστική ο Μπότσι του Παμβαγιακού είχε σκοράρει τετράκις απέναντι στον Ορχομενό (4-0). Τώρα ο Σπύρος Δαμπάνης σκόραρε τέσσερεις φορές απέναντι στον Ορχομενό (7-1 το Κόκκινο).

Πλώρη λοιπόν για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Σπύρος Δαμπάνης που «πυροβολεί» για την ομάδα του Κοκκίνου. Ο έμπειρος επιθετικός γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1987. Στα 28 του χρόνια έχει περάσει από Λεοντάρι, Δόξα Μουρικίου, Ιωνικό, Κιθαιρώνα, Παναλίαρτο, Πλαταιές και Κόκκινο. Επτά ομάδες συνολικά όπου έχει αφήσει το δικό του στίγμα.

Φέτος ο Σπύρος Δαμπάνης έχει σκοράρει στις 12 από τις 21 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει. Εκτός από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε χθες, ακόμα τρεις φορές έχει σκοράρει από δυο φορές στον ίδιο αγώνα. Τα 8 γκολ τα πέτυχε στον πρώτο γύρο και τα άλλα 10 από τον δεύτερο γύρο και μετά ενώ απομένουν ακόμα 11 αγωνιστικές.

... και πανηγυρίζει το 1-0

Τα φετινά του γκολ:

1η αγωνιστική: 1 γκολ (Κόκκινο – Επαμεινώνδας 3-2)

2η αγωνιστική: 2 γκολ (Ύπατο – Κόκκινο 1-4)

3η αγωνιστική: 1 γκολ (Κόκκινο – Παναλίαρτος 3-0)

7η αγωνιστική: 1 γκολ (Κόκκινο – Αναγέννηση 1-2)

10η αγωνιστική: 1 γκολ (Κόκκινο – Παμβαγιακός 1-1)

13η αγωνιστική: 1 γκολ (Δάφνη – Κόκκινο 2-2)

14η αγωνιστική: 1 γκολ (Κόκκινο – ΠΑΟΚ  4-3)

16η αγωνιστική: 1 γκολ (Επαμεινώνδας – Κόκκινο 4-1)

17η αγωνιστική: 2 γκολ (Κόκκινο – Ύπατο  3-0)

18η αγωνιστική: 2 γκολ (Παναλίαρτος – Κόκκινο 2-4)

20η αγωνιστική: 1 γκολ (Απόλλων – Κόκκινο 1-2)

21η αγωνιστική: 4 γκολ (Κόκκινο – Ορχομενός  7-1).

Comments are closed.