Τα συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας

0

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης έδωσε προσωπικά kostas-mpakogiannis-arxeioσυγχαρητήρια τηλεφωνικώς στον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας Ταξίαρχο Νίκο Γεωργακόπουλος για την μεγάλη επιτυχία της εξάρθρωσης της εγκληματικής οργάνωση αλλοδαπών, τα μέλη της οποίας ενέχονται στην διάπραξη ληστείας και σωρείας κλοπών μετασχηματιστών της ΔΕΗ σε περιοχές της Βοιωτίας.

Ο κος Μπακογιάννης μίλησε με τον κ. Γεωργακόπουλο τηλεφωνικά και του εξέφρασε την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπό του αλλά και γενικά στην σε όλους στην Α.Δ. Βοιωτίας δίνοντάς του τα συγχαρητήρια τα οποία μεταφέρονται και προς όλα τα παιδιά της Αστυνομικής Διεύθυνσης που κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών

Επίσης και η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά με δελτίο τύπου συχαίρει την Α.Δ. Βοιωτίας για την επιτυχία…

Αναλυτικά:

“Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά  συγχαίρει την Δ/νση Αστυνομίας και  το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών για την εξιχνίαση των κλοπών οι οποίες πραγματοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και αφορούν μετασχηματιστές της ΔΕΗ.
Μετά το τελευταίο συμβάν κλοπής στους μετασχηματιστές του Κωπαιδικού πεδίου και της σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στο γραφείο της φανηΑντιπεριφερειάρχη στην Π.Ε. Βοιωτίας, με την Αστυνομική Δ/νση Βοιωτίας, το Τμήμα Ασφαλειας Θηβών, τη ΔΕΔΔΗΕ και τους αγρότες, που δραστηριοποιούνται στο Κωπαιδικό πεδίο, καταδεικνύεται πλέον η μέγιστη σημασία της συνεργασίας όλων των φορέων για την επίλυση σημαντικών ενεργειών οι οποίες λειτουργούν εις βάρος των πολιτών της Βοιωτίας.
Η άμεση, ουσιαστική, έγκαιρη ενεργοποίηση της Ελληνικής  Αστυνομίας, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία”.

Comments are closed.