Όλα καλοπροαίρετα…

0

Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ σε όλους σας Χρόνια Πολλά και ας ελπίσουμε σε ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο 2016. Και πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο.
Κλείνοντας τη φετινή χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που συνεχίζετε να εμπιστεύεστε το stereasports για την ενημέρωσή σας και με αυτό τον τρόπο το έχετε αναδείξει ως ένα από τα κορυφαία επαρχιακά site. Και να είστε σίγουροι ότι όπως έχουμε ξεκινήσει, έτσι και θα συνεχίσουμε…

Από κει και πέρα θα κάνω μια αναφορά σε δυο τρία θεματάκια εκφράζοντας όμως και την προσωπική μου άποψη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνήσουμε και όλοι. Απλά όμως θα προσπαθήσω και χωρίς να σας κουράσω να τεκμηριώσω αυτά που θα πω.
Κατ’ αρχάς ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και όλους τους ανθρώπους του Λεβαδειακού για την πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Θα έλεγα ότι ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας θα περίμενε κάτι τέτοιο με δεδομένα τα προβλήματα με τα οποία ξεκίνησε ο Λεβαδειακός στην αρχή της περιόδου.
Σε αυτή την πορεία έχουν συμβάλλει οι πάντες και ελπίζουμε να συνεχιστεί και στο β’ γύρο έτσι ώστε η ομάδα να κάνει μια άνετη παραμονή και γιατί όχι να μας δώσει το δικαίωμα στο… ευρωπαϊκό όνειρο. Αλλά αυτό θα το δείξει η συνέχεια.

Εδώ θέλω να πω πως ο Λεβαδειακός έχει νομίζω βρει τον καλύτερο προπονητή των τελευταίων χρόνων. Ο Άκης Μάντζιος αν και τεχνικός με λίγες ακόμα παραστάσεις στην Super League έχω την εντύπωση ότι έχει ταιριάξει απόλυτα με το προφίλ και την φιλοσοφία της ομάδας και έχει απόλυτα «δέσει» με αυτή.
Και επιτέλους βλέπουμε από έναν προπονητή ότι έχει τακτική και προγραμματισμένη δουλειά στο γήπεδο άσχετα αν κάποιες φορές δεν «βγαίνουν». Όλα δείχνουν πως επιτέλους ο Λεβαδειακός έχει στόχους σε οποιοδήποτε γήπεδο αγωνίζεται είτε εντός είτε εκτός έδρας. Και συν τοις άλλοις τα αποτελέσματα το δείχνουν και δεν είναι τυχαία.
Τώρα όμως αφού είπα αυτά γιατί πραγματικά τα πιστεύω θα πάω σε ένα άλλο κομμάτι που πολλές φορές παρεξηγιέται. Και μιλάω για την κριτική που γίνεται για κάθε παιχνίδι. Και να τονίσω ότι η κριτική γίνεται πάντα καλοπροαίρετα έστω και αν μερικές φορές είναι και… σκληρή.

Και το τονίζω και πάλι η κριτική γίνεται για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι για τη συνολική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα που αυτή θα γίνει στο τέλος με τα θετικά και αρνητικά.
Έτσι λοιπόν και ο Άκης Μάντζιος θα πρέπει χωρίς παρεξηγήσεις να δέχεται την σκληρή κριτική όπως δέχεται και την καλή κριτική που είναι θα έλεγα και πολύ περισσότερη.
Την μόνη πάντως για φέτος σκληρή κριτική από το stereasports τη δέχθηκε η ομάδα μετά τον αγώνα στον Πλατανιά με την απαράδεκτη εμφάνιση που πραγματοποίησε και όχι τόσο για την ήττα. Αλλά και πάλι ήταν για τον συγκεκριμένο αγώνα. Και γιατί έπρεπε να γίνει για να «ξυπνήσουν» τα… αίματα.
Και όπως και έγινε δηλαδή αφού από το παιχνίδι αυτό και μετά ο Λεβαδειακός πήρε και πάλι μπροστά. Άρα και μεις είχαμε μια ελάχιστη συμβολή σε αυτό αφού καταφέραμε να «ξυπνήσουμε» τον εγωϊσμό όλων…

Επομένως η όποια κριτική γίνεται δεν πρέπει να είναι παρεξηγήσιμη ειδικά για τον Άκη Μάντζιο και ξέρει πολύ καλά ο ίδιος γιατί απευθύνομαι προσωπικά σε αυτόν. Γιατί κριτική θα γίνεται συνεχώς σε κάθε παιχνίδι ανάλογα της απόδοσης είτε αρέσει είτε δεν αρέσει…

Δεν θέλω άλλο να επεκταθώ γιατί δεν πρέπει αλλά θα τελειώσω λέγοντας και πάλι ότι ξέχωρα απ’ όλα τα άλλα ο Λεβαδειακός έχει βρει τον πιο κατάλληλο προπονητή για να μπορέσει όχι μόνο να κάνει φέτος μια πολύ καλή πορεία αλλά και να δημιουργήσει την ομάδα που θα καθιερωθεί και τα επόμενα χρόνια στην Super League και γιατί όχι να κάνει και την μεγάλη υπέρβαση.
Με βάση τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί όλα μπορεί να συμβούν. Αρκεί να υπάρξει απ’ όλους υπομονή, επιμονή και… θέληση.

Καλές Γιορτές σε όλους και με Υγεία το 2016…

Comments are closed.