Ο Μάριος Σκαλτσάς νέος κόουτς του Απόλλωνα. Βασ.Ροζάνας:” Ευχαριστώ τους παίκτες μου…»

0

Ο Μάριος Σκαλτσάς θα είναι ο προπονητής του Απόλλωνα Λιβαδειάς σε αυτή τη μεταβατική περίοδο και μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν μετά την αποχώρηση του Βασίλη Ροζάνα.

Ο Σκαλτσάς, που είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα, αναλαμβάνει πλέον χρέη κόουτς και στην αντρική ομάδα για τις επόμενες 4 αγωνιστικές μέχρι και τη λήξη της φετινής χρονιάς.ΣΚΑΛΤΣΑΣ-ΚΟΟΥΤΣ-300x300

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, είναι αν ο Σκαλτσάς θα έχει διπλό ρόλο (παίκτης-προπονητής) ή απλά θα κοουτσάρει την ομάδα.

Ο Βασίλης Ροζάνας μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που έφερε αρχικά την άνοδο στην Α” κατηγορία και φέτος την παραμονή, αποφάσισε να παραιτηθεί από τον πάγκο του Απόλλωνα Λιβαδειάς υποβάλλοντας την παραίτησή του στους διοικούντες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για αυτή την απόφαση στο eviabasket:

“Μετά από ένα δύσκολο πρωτάθλημα για εμάς και τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του, παρέδωσα στη διοίκηση τη δήλωση παραίτησής μου. Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο γύρο όπου είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, στο δεύτερο γύρο και μετά τα Χριστούγεννα ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς σε παιχνίδια όπως με την Ιτέα το Σχηματάρι τον Τελεθριακό την Παναγίτσα και τον “Αρη Θηβών που κρίθηκαν οριακά, μερικά από αυτά στο καλάθι και στο τελευταίο σουτ, για διάφορους λόγους που τώρα δεν έχει σημασία να αναλύσουμε, δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΡΟΖΑΝΑΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ-ΚΑΘΙΣΤΟΣ-300x200Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα μετράει και σε μια πόλη που το μπάσκετ και οι άνθρωποι του είμαστε συνηθισμένοι από επιτυχημένες εικόνες τύπου ΑΕΛ- (άνοδοι, Α ΕΣΚΑΣΕ, Γ ΕΘΝΙΚΗ, Β ΕΘΝΙΚΗ, Α2) οι ομάδες και το φίλαθλο κοινό έχουν αυξημένες απαιτήσεις.

Σε μια μεταβατική περίοδο λοιπόν, θεωρώ πως η παρουσία μας ήταν θετική όντας μια ομάδα με δικά μας παιδιά και χωρίς έναν κλασικό σκόρερ, μέσα από την ομαδική δουλειά και προσπάθεια ήμασταν ανταγωνιστικοί έναντι όλων των ομάδων που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Χαίρομαι που τον ένα χρόνο που βρίσκομαι στην ομάδα την βοήθησα να ανεβεί από την Β ΕΣΚΑΣΕ στην Α και να επιτύχει και την σωτηρία της που ήταν και ο πρωταρχικός μας στόχος φέτος.

Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν καθώς και την κατάθεση ψυχής ειδικά στο Β” γύρο. Για την επόμενη χρονιά εύχομαι και πιστεύω ότι η διοίκηση θα ενισχύσει την ομάδα μεταγραφικά ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να κάνει και πρωταθλητισμό. Τελειώνοντας Παναγιώτη ευχαριστώ πολύ και εσένα για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθώς και για την σπουδαία δουλειά που κάνεις για το αγαπημένο μας άθλημα. Εις το επανιδείν… “ 

Πηγή: eviabasket

Comments are closed.