Βυλλιώτης: «Ενωμένοι…»

0

Δυστυχώς στα τελευταία παιχνίδια η απόδοση της αγαπημένης μας ομάδας δεν είναι αυτή που θέλουμε όλοι όπως και τα αποτελέσματα των αγώνων και μας έχουν φέρει σε μια δύσκολη θέση. Ο φίλαθλος κόσμος που πληρώνει από το υστέρημα του το εισιτήριο για να δει τον ΑΟ ΘΗΒΑ έχει δίκιο που φωνάζει  και στεναχωριέται, άλλα εν θερμώ αποφάσεις δεν θα παρθούν ποτέ διότι μας οδηγούν σε λάθος μονοπάτια τα οποία μόνο κακό θα κάνουν πάρα καλό.Βυλιώτης, Λάμπρου στα Βάγια

Στα δύσκολα θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όχι διχασμένοι και όλοι μαζί  φίλαθλοι Δ.Σ. προπονητές και ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να ανατραπεί αυτό το κλίμα απογοητεύσεως που επικρατεί σε όλους μας. Ότι πετύχαμε τα τελευταία χρόνια τα πετύχαμε ενωμένοι και όλοι δουλέψαμε για το καλό του συλλόγου περνώντας όλους τους σκοπέλους που παρουσιάστηκαν μπροστά μας. Κανένας δεν θέλει να χάνει και πόσο μάλιστα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με του προπονητές που σίγουρα θα βγάλουν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους και θα γυρίσουν το κλίμα.

Για να γυρίσουμε το κλίμα θα πρέπει όμως να μείνουμε ενωμένοι και όχι διασπασμένοι γιατί στα δύσκολα θα ατσαλώσουμε αν παραμείνουμε μία γροθιά ενώ διασπασμένοι θα είμαστε ευάλωτοι απέναντι στους κακόβουλους και χαιρέκακους. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δείξουμε πίστη στην ομάδα διότι τα καλά αποτελέσματα αυτοί τα έφεραν με την βοήθεια όλων μας και τώρα στα δύσκολα πρέπει να είμαστε στο πλευρο της ομάδας και θα τα καταφέρουμε, όπως τα καταφέραμε στο πρόσφατο παρελθόν, όπως όλοι θέλουμε.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Ο Πρόεδρος

Θανάσης Βυλλιώτης

ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ – ΑΟ ΘΗΒΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ!

17098163_1218600564926870_2483386280535191914_n

Ένα σπουδαίο φιλικό θα γίνει την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 στις 17:30 ανάμεσα στους ΦΙΛΟΥΣ ΒΑΖΕΧΑ και ΑΟ ΘΗΒΑ στο Δημοτικό στάδιο Θήβας. Ο ΑΟ ΘΗΒΑ πιστός στα τελευταία χρόνια στην κοινωνική δράση θα διοργανώσει αυτό το σπουδαίο φιλικό του οποίου τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο-ΕΛΠΙΔΑ. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο φιλικό το οποίο είναι υψίστη τιμή για τον ΑΟ ΘΗΒΑ καθώς και για την πόλη της Θήβας και για όλη την Στερεά Ελλάδα αφού θα είναι παρόντες σπουδαία ονόματα του ποδοσφαίρου όπως Βαζέχα, Καραγκούνης, Γεωργάτος, Λυμπερόπουλος κ.ά. Σε λίγες μέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την πώληση των προσκλήσεων και για ολη την διεξαγωγή του αγώνα.

Τιμή Πρόσκλησης 5 Ευρώ!

Για το Δ.Σ.

Το Γραφείο Τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ

Συλλυπητήρια

Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων του ΑΟ ΘΗΒΑ εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του επί χρόνια παράγοντα της Δάφνης Ερυθρών Θανάση Ηλιόπουλου για τον  θάνατο του.

Για Το Δ.Σ. Το Γραφείο Τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ

Comments are closed.