Ηρακλής – Λεβαδειακός: Φόβος για επεισόδια… Φάκελος για τα… μάτια του κόσμου

0

Η Τρίτη είναι μία ακόμα δύσκολη ημέρα για τον Ηρακλή με δεδομένο ότι είναι – όπως και για όλες τις άλλες ομάδες – η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή όλων των απαιτούμενων εγγράφων για τον φάκελο αδειοδότησης και τα μηνύματα καιρό τώρα για τον Γηραιό δεν είναι καλά.

Επί τούτου λοιπόν η αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης φοβάται για επεισόδια και την Τρίτη και την Τετάρτη στην πόλη. Και αυτό διότι υπάρχει μεγάλη οργή του κόσμου για την διοίκηση του Ηρακλή.

Για τον λόγο αυτό ενημέρωσε τους ανθρώπους του Λεβαδειακού να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τις αστυνομικές αρχές για να μεταβεί την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη με αστυνομική συνοδεία και ενώ θα υπάρξει και σχετική φύλαξη και στο ξενοδοχείο όπου θα μείνει. Η αστυνομία εκτός αυτού έχει φόβο και για την ημέρα του αγώνα, που θα είναι την Τετάρτη.

Φάκελο αδειοδότησης για τα… μάτια του κόσμου θα καταθέσει ο Ηρακλής, καθώς μεταξύ όλων των άλλων δεν έχει πάρει καν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Στον Γηραιό δεν έπραξαν κάνει κάτι ώστε να «κλείσουν» όλες, μία ή έστω κάποια εκ των περίπου 30 «ανοικτών» υποθέσεων που έχουν και για τις οποίες υπολογίζεται πως απαιτούνται – για ρύθμιση – περίπου 350.000 ευρώ. Ετσι πλέον μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό του συλλόγου. Πάντως το ποδοσφαιρικό τμήμα που είναι ενήμερο για τις κινήσεις – βασικά τις μη κινήσεις – της διοίκησης που ουσιαστικά «καταδικάζει» την ομάδα, αναμένεται να κατέβει κανονικά και να παίξει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Οπως έκανε και στην Κέρκυρα.

Comments are closed.