Τα εύσημα και στην Ε.Π.Σ.Βοιωτίας

0

Πολλά ακούστηκαν και ειπώθηκαν για τον αγώνα Παρνασσού – Αμβρυσσέα αλλά οι… «Κασσάνδρες» διαψεύστηκαν. Και δυο ομάδες με την διοίκηση, τους παίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού και όλα κύλησαν ομαλά.

Και βέβαια μεγάλη συμμετοχή σε αυτό είχα και η Ε.Π.Σ. Βοιωτίας που από πολύ πιο πριν φρόντισε να διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Για πρώτη φορά ίσως τη φετινή χρονιά η συμμετοχή και η παρουσία της διοργανώτριας ήταν τέτοια που δικαιότατα παίρνει τα εύσημα σε όλους τους τομείς.

IMG_1605

Η παρουσία στον αγώνα του προέδρου της ΕΠΣΒ Κώστα Νίκα αποδείχτηκε καταλυτική για να κυλήσουν όλα ομαλά ενώ οι δυο παρατηρητές Δημήτρης Κατής και Λουκάς Μπάρλος εκτέλεσαν με τον πιο άψογο τρόπο τα καθήκοντά τους συμβάλλοντας στο να αρχίσει και να τελειώσει ομαλά το παιχνίδι και να φύγουν όλοι αγαπημένοι και ευχαριστημένοι.

IMG_1642

Και βέβαια σε όλα αυτά συνέβαλλε και η διαιτησία του Λουκά Αλαφογιάννη (Ξηρογιάννης – Παπαδημητρόπουλος) που ήταν το κερασάκι στην τούρτα κι έτσι το… γλυκό έδεσε απ’ όλες τις μεριές.

 

Comments are closed.