Συνεργασία stereasports & One Day Spa

0

Συνεργασία με μέλλον και προοπτική ξεκινάνε το stereasports και το One Day Spa,

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο για την επιστήμη της ρεφλεξολογίας και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή. Για όσους δεν γνωρίζουν σκοπός της ρεφλεξολογίας είναι να ενισχύσει τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού, έτσι ώστε μόνος του να μπορεί να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα.

Για το σκοπό αυτό μέσω του stereasports θα δημοσιεύονται άρθρα από την ιδιοκτήτρια του One Day Spa 17820926_1472932842740703_1102114080_nΧαρά Ράπτη για την πλήρη ενημέρωση όλων ενώ παράλληλα θα ακολουθήσουν και επισκέψεις σε όλους τους γνωστούς αθλητικούς χώρους για να ενημερωθούν οι περισσότεροι αθλητές για την μέθοδο και τα οφέλη της ρεφλεξολογίας.

Επίσης εν καιρώ θα διοργανωθούν και ημερίδες για το σκοπό αυτό με κύριο στόχο όλα τα παραπάνω.

Πιστεύουμε ότι είναι μια συνεργασία που θα αποφέρει καλά αποτελέσματα γιατί αυτό χρειάζεται ο αθλητικός κόσμος και όχι μόνο.

Τέλος να πούμε ότι όσοι το θέλουν μπορούν να επισκέπτονται και το One Day Spa και για μια προσωπική ενημέρωση.

Επιπλέον στους αθλητές που θα θελήσουν τα δοκιμάσουν τα οφέλη της ρεφλεξολογία θα παρέχονται ειδικές εκπτώσεις πάντα υπό την αιγίδα της συνεργασίας stereasports και One Day Spa

Στις φώτο ο υπεύθυνος του stereasports Γιάννης Παπαδήμος με την ιδιοκτήτρια του One Day Spa Χαρά Ράπτη ως επισημοποίηση της συνεργασίας

spa3

logo017psd_24090_new

Comments are closed.