Τίμησαν τον πρόεδρο των Special Olympics Hellas

0

Ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas και Πρέσβης ε.τ. Διονύσιος Κοδέλλας ήταν προσκεκλημένος, στη σεμνή εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας,  με αφορμή την επιτυχία της ελληνικής αποστολής, στην οποία μετείχαν και Βοιωτοί αθλητές και αθλήτριες, στους ΧΙ Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στην Αυστρία.

Την εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στερεάς Ελλάδος  Ιωάννης Περγαντάς & Ιωάννης Ταγκαλέγκας, εκπρόσωποι εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και φορέων, εθελοντές και γονείς των αθλητών και αθλητριών.

sp1Στην προσφώνησή του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων  Σωτήριος Καρβούνης, ως εκπρόσωπος και της Δημάρχου, μετά από το τυπικό καλωσόρισμα, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελούν τα Special Olympics Hellas σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Γι’ αυτή την προσφορά επέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Κοδέλλα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και Πρόεδρος του ΑΚΟΛ κ. Αναστάσιος Ακριδόπουλος,, αναφέρθηκε στο ιστορικό ίδρυσης του τμήματος στην περιοχή μας, καθώς και στους προπονητές οι οποίοι διαχρονικά υποστήριξαν και υλοποίησαν τα αθλητικά προγράμματα.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΑΚΟΛ, απενεμήθη στον Πρόεδρο των  Special Olympics ο τίτλος του Επίτιμου Μέλους του Ομίλου.

Ο κ. Διονύσιος Κοδέλλας αναφέρθηκε στις δράσεις πανελλαδικά των Special Olympics και ιδιαίτερα σ’ αυτές που υλοποιούνται στη Βοιωτία, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εθελοντική προσφορά των προπονητών  Μιχάλη Τόλια & Έφης Παπαχαλάμπους και απευθυνόμενος προς τους γονείς τους διαβεβαίωσε ότι τα παιδιά τους βρίσκονται ¨σε πολύ καλά χέρια¨.

Επαινετικές ήταν και οι παρεμβάσεις όλων όσων πήραν τον λόγο, σχετικά με την  προσφορά των Special Olympics Hellas, στην κοινωνία μας.

sp3Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και την προσφορά τοπικών προϊόντων από τους αθλητές και αθλήτριες των Special Olympics, στον τιμώμενο καλεσμένο.

Πηγή: siriosfm

Comments are closed.