Σάκης Μουλόπουλος: Ο «κάπτεν» περιμένει την σωτηρία και τα… γεννητούρια

0

Το βράδυ της Κυριακής δεν μπόρεσε να κοιμηθεί. Δεν ήταν τόσο το 1-1 με Ολυμπιακό αλλά ο τρόπος και το λεπτό που ήρθε η ισοφάριση με την ομάδα του Λεβαδειακού να πέφτει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Κι αυτό είναι που «πλήγωσε» περισσότερο τον Σάκη Μουλόπουλο. Ως ένας από τους πραγματικά αρχηγούς της ομάδας κάθε τέτοιες καταστάσεις τους στεναχωρούν και δεν μπορούν να το χωνέψουν. Άλλωστε με την φετινή βαθμολογική θέση του Λεβαδειακού δεν νοιώθει και πολύ καλά και αυτό το ξέρουν και το λένε οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι που είναι κοντά του.

Ο Θανάσης νοιώθει έτσι γιατί πραγματικά έχει γίνει Λιβαδίτης. Δέκα χρόνια είναι στην ομάδα με ένα μικρό διάλειμμα στη Λάρισα αλλά και στον Θεσσαλικό κάμπο μπορεί να αγωνιζόταν εκεί αλλά η καρδιά και το μυαλό του ήταν στη Λιβαδειά. Γι’ αυτό άλλωστε και επανήλθε ταχύτατα. Γι’ αυτό άλλωστε και οι φίλαθλοι της Λιβαδειάς τον αγαπάνε, τον σέβονται και τον εκτιμάνε. Και δεν είναι τυχαίο που ακόμα και ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Γιάννης Κομπότης τον εκτιμά απεριόριστα δίνοντάς του το χρίσμα του αρχηγού. Και δεν είναι καθόλου εύκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο. Ο Θανάσης όμως και αυτό το έχει πετύχει.

Ένας τραυματισμός φέτος τον άφησε λίγο πίσω αλλά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπήκε στο γήπεδο όχι b81TGvzmobKid0dcWmNLμόνο να αγωνιστεί αλλά και να ντοπάρει τους συμπαίκτες του να πάρουν τη νίκη. Τα κατάφερε… Το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να αποτρέψει την ισοφάριση. Γι’ αυτό και στο τέλος δεν μιλιόταν.

Όμως έχει μπει μπροστά και συνεχίζει να εμψυχώνει τους πάντες για να μπορέσει ο Λεβαδειακός να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία. Ο Θανάσης Μουλόπολος έχει περάσει εύκολα και δύσκολα στη Λιβαδειά και πιστεύει ακράδαντα ότι η ομάδα θα τα καταφέρει. Και αυτό προσπαθεί να μεταδώσει, ως κάπτεν που είναι, και στους συμπαίκτες του.

Ο Θανάσης έχει γίνει Λιβαδίτης. Ήρθε στην ομάδα το 2007 και έκτοτε παρέμεινε παίρνοντας την… Βοιωτική υπηκοότητα. Στον αγώνα με την ΑΕΚ μετά το Πάσχα θα συμπληρώσει 170 συμμετοχές με τα χρώματα του Λεβαδειακού στην Super League. Αν προσθέσουμε σε αυτές τις 30 στη Β’ Εθνική με τους «πράσινους» και τις 104 συμμετοχές που είχε με Εθνικό Αστέρα (86) και Λάρισα (18) τότε ο 32χρονος (9/6/1985) αμυντικός είναι pegasus_LARGE_t_143761_106606740_type12905από τους «μαθουσάλες» των επαγγελματικών πρωταθλημάτων φθάνοντας τις 274 συμμετοχές χωρίς να τον αγγίζει ο χρόνος ακόμα.

Δυο γεγονότα θα τον κάνουν ευτυχισμένο μέσα στο 2017.

Η σωτηρία του Λεβαδειακού και το ότι θα γίνει σε λίγο καιρό «χαζομπαμπάς» αφού η σύζυγός του Ευδοκία Καδή είναι σε ενδιαφέρουσα και αναμένεται το ευτυχές γεγονός.

 

 

Comments are closed.