Λεβαδειακός: Εισιτήρια μόνο σε φιλάθλους του… Κλειστά τα εκδοτήρια

0

 

Χωρίς οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία. Αυτό αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υπό το φόβο δημιουργίας επεισοδίων.

Αναλυτικά η απόφαση:

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 23.04.2017 και ώρα 19.00, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

                                                                  Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

                                                          ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

                                                              ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ»

===============================================================

Κατόπιν της ανωτέρω απόφασης, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, τα εκδοτήρια κατά την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά.
Εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, από τα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) μέχρι το Σάββατο 22/04/2017 και ώρα 21:00.

Comments are closed.