Πανδαυλειακός: Με την αξία του…

0

Πανάξια ο Πανδαυλειακός πήρε τη δεύτερη προνομιούχο θέση στον α’ όμιλο της β΄κατηγορίας και επανήλθε μετά από αρκετά χρόνια στην α’ κατηγορία. Μάλιστα η ομάδα της Δαύλειας με καθοδηγητή και «αρχιτέκτονα» τον Κώστα Γκαλαμέλο είχε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του ομίλου με 62-12 τέρματα.  Εντός έδρας είχε 9 νίκες και 1 ήττα (37-5) και εκτός έδρας 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα (28-7)

ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ 2016-2017
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΓΚΑΛΑΜΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

1. ΑΓΓΕΛΗΣ Δημήτρης
2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Θεόδωρος
3. ΑΝΕΣΤΗΣ Γιώργος
4. ΒΕΛΙΟΣ Γιώργος
5. ΒΛΑΧΟΣ Θανάσης
6. ΔΕΛΗΣ Γιάννης
7. ΖΑΦΕΙΡΑΣ Παναγιώτης
8. ΙΓΓΛΕΖΟΣ Μάριος
9. ΙΓΓΛΕΖΟΣ Σεραφείμ
10. ΙΓΓΛΕΖΟΣ Γιώργος
11. ΙΓΓΛΕΖΟΣ Στάθης
12. ΚΑΝΤΟ Joanis
13. ΚΑΡΟΥΖΟΣ Αθανάσιος
14. ΚΑΡΟΥΖΟΣ Αντώνης
15. ΚΑΡΟΥΖΟΣ Μάριος
16. ΚΑΚΚΟΣ Παναγιώτης
17. ΚΟΝΤΕΛΕΣ Παναγιώτης
18. ΚΟΠΑΝΙΑΣ Λουκάς
19. ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ Λευτέρης
20. ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ Νεκτάριος
21. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημήτρης
22. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης
23. ΠΑΤΑΚΙΑΣ Γιάννης
24. ΠΑΤΑΚΙΑΣ Κων/νος
25. ΠΑΠΠΑΣ Μάριος
26. ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γιάννης
27. ΤΖΟΥΝΑΡΑΣ Σπυρίδων
28. ΤΣΟΡΒΑΣ Νέστορας
29. ΦΑΓkΡΕΖΟΣ Γιάννης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥΠανδαυλειακός

Το ΔΣ του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτή την ομάδα (προπονητής, ποδοσφαιριστές, γυμναστής, γιατρός και φυσιοθεραπευτές) καθώς όλοι βοήθησαν να φτάσει ο ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ μας για πρώτη φορά στην ιστορία του, στους τέσσερις (4) του κυπέλλου Βοιωτίας καθώς και στην άνοδο μετά από πολλά χρόνια στην Α κατηγορία.

Φυσικά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους φιλάθλους μας (ΣΦΑΠ) που σε κάθε αγώνα έδιναν βροντερό παρόν έτσι ώστε να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας και όλη την κοινωνία της Δαύλειας και μη καθώς η βοήθειά τους είναι σημαντική ,στις δύσκολες οικονομικά μέρες που περνάμε.

Εκ του ΔΣ.

Κώστας Γκαλαμέλος:

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82-1«Θέλω να δώσω τά συγχαρητήρια στους παίκτες μου στην διοίκηση και στο φίλαθλο κοινό τού Πανδαυλειακου πού ήταν κοντά μάς και εντός και εκτός έδρας και όλοι μαζί καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα μετά από πολλά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία της Βοιωτίας, και να φτάσουμε στον ημιτελικό κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του Πανδαυλειακου.
Στα παιδιά αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο γιατί εκτός από το καλό ποδόσφαιρο που επεξαν είχαν ήθος καί καλή συμπεριφορά πρός τούς αντιπάλους αλλά καί στούς Διαιτητές.
Κατά γενική ομολογία παίξαμε ορθόλογικο και επιθετικό ποδόσφαιρο και το αποδεικνύει ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα της κατηγορίας.
Όλοι μαζί δουλέψαμε σκληρα από τον Αύγουστο και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να χαρούμε και να διασκεδάσουμε την επιτυχία μας, αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι τού χρόνου θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά γιατί η Α κατηγορία έχει πολλές περισσότερες απαιτήσεις.
Η διοίκηση είναι παράδειγμα προς μίμηση γιατί οι παράγοντες έχουν καταφέρει μέσα από πολύ τρέξιμο η ομάδα να λειτουργεί με πολύ καλή οργάνωση, να είναι καθημερινά κοντά μας και να λύνει ότι προβλήματα υπάρχουν σέ μιά ομάδα, αλλά το πιό σημαντικό είναι οτι ηταν κοντά στους τραυματίες παίχτες μας.
Στούς φιλάθλους μας έχω να αναφέρω ότι ήταν άψογοι, φιλόξενοι και εκδηλωτικοί,και κατάφεραν στον ημιτελικό με το κυπελουχο Σχηματάρι,με την στήριξη τους να μας συγκινήσει και να μας δώσει δύναμη γιατί τους θέλουμε κοντά μας και στα δύσκολα.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την Γυμνάστρια ΝΙΚΑ ΠΕΓΚΥ που μας βοήθησε στην προετοιμασία και τα αποτελέσματα φάνηκαν στη πορεία τού πρωταθλήματος».

Comments are closed.