Πρωταθλήτρια στους Παίδες η Θήβα

0

Πρωταθλητής Βοιωτίας στου παίδες στέφθηκε ο ΑΟ ΘΗΒΑ σήμερα Ενωσιακό γήπεδο νικώντας στον τελικό του πρωταθλήματος την Ολυμπιάδα Οινοφύτων με 2-0 με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Βασιλείου. Είναι το πρώτο πρωτάθλημα που παίρνει το παιδικό τμήμα του συλλόγου αν και έχει αρκετές παρουσίες σε τελικούς πρωταθλημάτων υποδομών. Το παιχνίδι παρακούθησαν και οι ποδοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος οι οποίοι πανηγύρισαν και αυτοί μαζί με τους ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος.

Μετά την πρώτη θέση στο Διεθνές Τουρνουά της Πύλου και το Τουρνουά του Πελοπίδα ήρθε και το πρωτάθλημα των Παίδων το οποίο δείχνει ότι ο  ΑΟ ΘΗΒΑ λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα και ότι το μέλλον προβλέπεται λαμπρό.
Συγχαρητήρια σε όλους του ποδοσφαιριστές,τον αρχιτέκτονα των Ακαδημιών Δημήτρη Μπούτσικο και τους συνεργάτες Σπύρο Τσοπανέλη και Θανάση Κουτρούμπα για τις επιτυχίες που είχανε φέτος. Συγχαρητήρια και στην φιναλιστ του τελικού Ολυμπιάδα Οινοφύτων για την πορεία της και την παρουσία της στον τελικό!
Για πλούσιο φωτορεπορτάζ πατήστε εδώ…

Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αλλά και στους προπονητές με πρώτο απ όλους τον Δημήτρη Μπούτσικο που κάθε μέρα δίνει και την ψυχή του για αυτά τα παιδιά.Όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά γιατί είναι το μέλλον του Θηβαϊκού ποδοσφαίρου και είμαι σίγουρος πως πολλοί απ αυτούς με σωστή δουλειά και υπομονή θα προχωρήσουν σε μεγαλύτερες ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας. Σήμερα μας κάνατε υπερήφανους! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ

Comments are closed.