«Έφυγε» η ηθοποιός του «Κυνόδοντα» Μαίρη Τσώνη

0

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μαίρη Τσώνη σε ηλικία 30 ετών. Η νεαρή ηθοποιός έγινε γνωστή, κυρίως, μέσω της συμμετοχής της στην βραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Κυνόδοντας» (στην οποία υποδύθηκε τη μικρή κόρη της οικογένειας) αλλά και ως μέλος του συγκροτήματος Μary & The Boy. Η Μαίρη Τσώνη, με καταγωγή από τη Λιβαδειά, γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από τη Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και τη σχολή Μusical Τheater Dance Attic του Λονδίνου το 2005.

 Είχε πάρει μέρος σε παραστάσεις των Μ. Μαρμαρινού και Κ. Τσιούκα, ενώ σε μικρότερους ρόλους είχε παίξει στο σινεμά στο «Κακό» και στο «Κακό στην Εποχή των Ηρώων» του Γιώργου Νούσια, στο «Artherapy» του Νίκου Περάκη και στα «Οπωροφόρα της Αθήνας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.Η Μαίρη Τσώνη εμφανίστηκε, επίσης, στην ταινία Το Κακό (2005) και στο «Κακό στην Εποχή των Ηρώων» (2009), ενώ εμφανίστηκε στο «Artherapy» του Νίκου Περάκη και το 2010 στα «Οπωροφόρα της Αθήνας».

Είχε συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Βούλγαρη (a.ka. The Boy) στο συγκρότημα Mary and the Boy. Το συγκρότημα είχε συνεργαστεί με τον Felizol στο άλμπουμ Timemachine.

Comments are closed.