Σαφάρι με τον Κυνηγό: Τα… πολιτικά «πηγαδάκια» της Νου Δου…

0

Τώρα «μυρίζονται» ή δεν «μυρίζονται» εκλογές ένα έχει διαπιστώσει ο Κυνηγός που τώρα θα ασχοληθεί και με πολιτικό σαφάρι εκτός των άλλων…

Βλέπω λοιπόν κατά μήκος του πεζόδρομου και… πλατειόθεν πολλά «πηγαδάκια» από παράγοντες (πολιτικούς) παλαιούς και νέους ειδικά από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Και σε κάθε «πηγαδάκι» πάντα υπάρχουν και ξεχωριστά άτομα λες και έχουν δημιουργήσει «οικογένειες» που λένε τα δικά τους.
Προς Θεού καλά κάνουν αλλά η απορία η δικιά μου είναι ότι κανείς δεν «μετακομίζει» από το ένα «πηγαδάκι» στο άλλο. Άρα αυτό κάτι σημαίνει.
Βέβαια δεν λείπουν τα… «κουτσομπολιά» και τα… άλλα.

Υπάρχουν όμως, όπως σε κάθε «οικογένεια» και οι «αναμεταδότες» με την ευγενική ονομασία του όρου. Αυτοί κάθε βράδυ «ζεσταίνουν» τα τηλέφωνα μέχρι αηδίας. Και περιττό να προχωρήσω παρακάτω.
Όλα στη φόρα που λένε…

Ένα «πηγαδάκι» όμως είναι όλα τα λεφτά. Αποκαλύψεις οσονούπω.Lianos tv

Πάντως ο… «δύσμοιρος» Γιώργος Λιανός που αρχίζει και καταλαβαίνει τι γίνεται έχει αλλάξει επάγγελμα και κάνει τον «πυροσβέστη» μη τυχόν κι έχουμε στη συνέχεια παρατράγουδα τέτοιες εποχές που είναι.

Σε ένα δε «πηγαδάκι» ένας είπε το καλύτερο: «Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι το… Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Αν δεν το καταλάβουν ας πάνε να πνιγούν…»
Αμέ, όχι παίζουμε…

Comments are closed.