Απόλλων Λιβαδειάς: Νέος προπονητής ο Λεωνίδας Ζητουνιάτης

0

Στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λιβαδειάς επιστρέφει μετά από 9 χρόνια ο Λεωνίδας Ζητουνιάτης. Ο έμπειρος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Βοιωτών και θα καθοδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Το δελτίο τύπου:

«Το ΔΣ της ομάδας μας καλωσορίζει στον πάγκο της ομάδας μας τον Λεωνίδα Ζητουνιάτη. Ο Λεωνίδας Ζητουνιάτης είναι ένας προπονητής από την πόλη μας που τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την ομάδα μας. Πλέον είναι πρώτος προπονητής στην αντρική μας ομάδα και θα έχει ενεργό ρόλο σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας, καθώς θα είναι σε άμεση συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας μας.

Ο Λεωνίδας Ζητουνιάτης είναι ένας έμπειρος προπονητής καθώς έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες με την ΑΕΛ, την οποία έχει καθοδηγήσει και στις επαγγελματικές κατηγορίες. Επίσης, ήταν προπονητής στην ομάδα μας στην πρώτη συμμετοχή μας στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ πριν 9 χρόνια οπότε και την οδήγησε στην εύκολη εξασφάλιση της σωτηρίας.
Πλέον, οι δρόμοι μας ξανασμίγουν με στόχο την καθοδήγηση της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με ταυτόχρονη ενσωμάτωση των νέων παιδιών (εφήβων και παίδων) στο αντρικό τμήμα.
Ευχόμαστε όλοι, καλή αρχή και ελπίζουμε σε εκπλήρωση των στόχων μας!»

Comments are closed.