Μια άψογη διοργάνωση από την ΕΠΣΒοιωτίας. Ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος

0

Παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε ο τελικός κυπέλλου Γυναικών που διεξήχθη στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας στον Άγιο Σπυρίδωνα. Ο μόνιμος πρωταθλητής ΠΑΟΚ κάνοντας επίδειξη ισχύος κέρδισε με το εντυπωσιακό 7-0 τον Φείδωνα Άργους και κατέκτησε το κύπελλο και φυσικά το ντάμπλ.

IMG_2652

Στον τελικό του κυπέλλου παραβρέθηκε κι έκανε την απονομή  ο Αλέξης Δέδες, ένα από τα κυρίαρχα πρόσωπα στην Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ και μαζί του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κώστας Νίκας και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣΒ.

IMG_2638

IMG_2668

Στη φώτο από αριστερά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βοιωτίας Μιχάλης Τσάτσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κώστας Νίκας και ο Αλέξης Δέδες

Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία και πρέπει να τονιστεί ήταν η άψογη διοργάνωση του τελικού από την ΕΠΣΒοιωτίας κάτι που εντυπωσίασε και τον Αλέξη Δέδε. Τα πάντα λειτούργησαν «ρολόι» και σίγουρα ήταν ένας από τους καλύτερους τελικούς που έχουν διοργανωθεί τα τελευταία χρόνια και τα εύσημα οπωσδήποτε ανήκουν στους ανθρώπους της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας.

IMG_2669

Η άψογη Βοιωτική τετράδα του τελικού. Ψυχούλας (διαιτητής), Σοφός (βοηθός), Τσαγανού (τέταρτη), Φίλος (βοηθός)

IMG_2631

Ο παρατηρητής αγώνα Γιώργος Μακρής με την Δήμητρα Τσαγανού

IMG_2663

Comments are closed.