Συνεργασία ΕΠΣΒοιωτίας & Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης

0

Μια καλή συνεργασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας και της Έλληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης.

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣΒ Κώστα Νίκα έγινε συνάντηση με την Ένωση Έρευνας και Διάσωσης προκειμένου να τεθούν επί τάπητος οι σκέψεις του προέδρου και να συζητηθούν αν μπορεί να υλοποιηθούν με την συνεργασία των ανθρώπων της Ένωσης.

Η Ε.Π.Σ.Βοιωτίας θέλοντας να πρωτοπορήσει σε έναν ακόμη τομέα ζήτησε από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης να κάνει την εμφάνισή της στα γήπεδα της Βοιωτίας προσφέροντας τις πολύτιμες βοήθειές της. Μάλιστα  ο Κώστας Νίκας έκανε συγκεκριμένες προτάσεις ενώ έδωσε και την υπόσχαση ότι η ΕΠΣΒοιωτίας θα βοηθήσει και αυτή από την πλευρά της σε ότι μπορεί την Ένωση Έρευνας και Διάσωσης.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Ένωσης, τόσο ο πρόεδρος Νίκος Τζαμάλας όσο και Γραμματέας Νίκος Ανέστης τόνισαν ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ευοδωθεί αυτή η συνεργασία. Μάλιστα το πρώτο που υποσχέθηκαν ήταν να συμμετάσχουν σε σεμινάρια για να γίνει μια πλήρης ενημέρωση για τις πρώτες βοήθειες σε παράγοντες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές.

Όπως αναμενόταν η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Στην φώτο διακρίνονται από αριστερά ο Γιώργος Μακρής, Κώστας Νίκας, Νίκος Τζαμάλας, Κατερίνα Πλάκα και Νίκος Ανέστης.                                                          

 

Comments are closed.