Τσίμας: «Φεύγω σαν φίλος…»

0

Χωρίζουν οι δρόμοι του Αποστόλη Τσίμα με τον Αμβρυσσέα. Ο Λιβαδίτης πορτιέρο έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Διστόμου αφού επαγγελματικοί λόγοι τον αναγκάζουν να μην μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία λόγω των υψηλών πλέον απαιτήσεων που θα υπάρχουν.

Ο Αποστόλης Τσίμας την προηγούμενη σεζόν ήταν και αυτός από τους συντελεστές της ανόδου του Αμβρυσσέα και σίγουρα καμία πλευρά δεν θα ήθελε να λυθεί μια τέτοια καλή συνεργασία αλλά ανωτέρα επαγγελματική βία έφερε αυτόν τον «χωρισμό».

Έναν χωρισμό όμως πάρα πολύ φιλικό όπως τον αποτύπωσε ο έμπειρος γκολκίπερ μιλώντας στο stereasports:

«Φεύγω πραγματικά σαν φίλος. Δεν το ήθελα αλλά οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με αναγκάζουν να μην μπορώ να ακολουθήσω την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Στο Δίστομο πέρασα υπέροχα και δεν πρόκειται να το ξεχάσω αφού αποχωρώ και ως πρωταθλητής. Θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο Ηλία Καβαλαγιό και την διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου φέρθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο που σπάνια συναντάς την σημερινή εποχή.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία που είχαμε και πάνω απ’ όλα γίναμε πραγματικά φιλαράκια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους της ομάδας για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου αλλά και για την βοήθεια που έδωσαν γενικά στην ομάδα τη φετινή περίοδο και ελπίζω να είναι μαζί στην ομάδα και την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που πέρασα στο Δίστομο και θέλω να ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου ο Αμβρυσσέας να καταξιωθεί στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Το ξαναλέω φεύγω σαν φίλος και ποιος ξέρει ίσως οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά.»

Comments are closed.