Μια καλή παρέα…

0

Είναι δυνατόν να έχει έρθει ο Μάκης Ράπτης στη Λιβαδειά και να μην τον υποδεχθούμε δεόντως; Μάλιστα τώρα που έγινε και πρόεδρος στον Αήττητο στα Σπάτα ένας λόγος παραπάνω να τον υποδεχθούμε και να του ευχηθούμε ότι το καλύτερο. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει από την παρέα και ο μεγάλος Μάκαρος (ο Μπατσιάκος γαρ…) που έχει αναλάβει και αυτός το γενικό κουμάντο στα Σπάτα ως γενικός διευθυντής. Και η συνεργασία Μάκαρου και Μάκη είναι αρίστη και θα το διαπιστώσετε στην αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Και αφού αρχίζει και η προετοιμασία του Αήττητου και οι δυο Μάκηδες θα αναχωρήσουν για Καρπενήσι ο υπεύθυνος του stereasports Γιάννης Παπαδήμος, που έχει κάποια «συγγενική» σχέση με τον Μάκη (του έχουμε πάρει την αδερφή για να μαθαίνετε…) τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Μαζί στο τραπέζι ο φίλος Ηλίας Πάττας που έχει καλές σχέσεις με τα Σπάτα μεριά αλλά  και ο… «μάνατζερ» (ο Θεός να τον κάνει…) Παπέν (ο Νίκος Κάραλης δηλαδή…). Πάντως ο Παπέν το διατυμπανίζει ότι «αγαπάει» περισσότερο απ’ όλους τον Μάκη Μπατσιάκο. Τώρα αν ο Μάκαρος το πιστεύει ή όχι είναι δικό του θέμα.

Το ρεζουμέ είναι ότι ήταν μια καλή παρέα που αναλώθηκε στα ποδοσφαιρικά με τον Ράπτη και τον Μπατσιάκο να μας αναλύουν τους στόχους του Αήττητου για τη φετινή χρονιά που όπως λένε είναι μεγάλοι…

Comments are closed.