Κιθαιρώνας: Ζουν για την… άνοδο στο Καπαρέλλι

0

«Καταδικασμένος» να κάνει πρωταθλητισμό για μια ακόμη χρονιά είναι ο Κιθαιρώνας. Στο Καπαρέλλι αν και κρατάνε πάντα χαμηλούς τόνους εν τούτοις δεν μπορεί να μην έχουν το όραμα και την φιλοδοξία η ομάδα να επανέλθει στα πανελλήνια πρωταθλήματα ενώ σίγουρα θα ήθελαν να συνδυάσουν την άνοδο φέτος με τα 50 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Ο Κιθαιρώνας για μια ακόμη χρονιά θα πορευθεί με τον Σωτήρη Παπαναστασίου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας (για 5η συνεχόμενη σεζόν) που θα έχει φέτος συνεργάτες την Πέγκι Παπακωνσταντίνου και τον Αποστόλη Σταμέλο.

Ένα εξαμελές «εργατικό» Δ.Σ. έχει αναλάβει τους δύσκολους ρόλους και σίγουρα όπως και πέρυσι δείχνει να τα καταφέρνει κατά τον καλύτερο τρόπο. Οι Γεωργίου Κώστας, Ζερικιώτης Σωτήρης , Αυγέρης Σταμέλλος, Κώστας Στοιχειός, Βαγγέλης Μικρός και Γεωργίου Παναγιώτης είναι αποφασισμένοι με την στήριξη όλων να πετύχουν το… «όνειρο» της ανόδου.

Ο Θέοδωρος Δημητράς είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Κιθαιρώνα ενώ παρέμειναν στην ομάδα και οι Φιλλιπιδης Γιώργος, Άντι Παπαγιαννης, Σωτήρης Σεχαι, Αντρεας Μαρτιναιος, Ντελης Θανάσης, Σπύρος Τσοπανελης, Παπαναστασιου Ηλίας και Τσελος Ηλίας

IMG_1084

Παράλληλα ο Κιθαιρώνας στηρίζεται και στα αμιγώς δικά του παιδιά που είναι:

Γερογιάννης Γιώργος
Ζερικιώτης Σωτήρης
Μυτιλήνης Παντελης
Χρήστος Μποβαλης
Παπαθανασιου Γιάννης
Φίλης Δημήτρης
Κουκούλας Κώστας
Νοκας Γιώργος
Καλαντζης Κώνστας
Μαλλιος Γιώργος
Σωτήρης Στοιχειος
Σταμελλος Θωμάς…

Όλοι αυτοί συνηγορούν ότι δημιουργείται ένα πολύ ισχυρό σύνολο ικανό όχι μόνο να κάνει απλά πρωταθλητισμό αλλά και να κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Άλλωστε όλοι στο Καπαρέλλι ζουν και αναπνέουν γι’ αυτό το σκοπό….

Comments are closed.