Απόλλων: Επιστροφή Μακρή. Παραμονή Καρφάκη, Παππά…

0

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και στον Απόλλωνα Λιβαδειάς για τον Πέτρο Μακρή που τελειώνοντας τις σπουδές του στα Γιάννενα επέστρεψε στην πόλη του και στην ομάδα του Απόλλωνα όπου θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Επίσης μαζί και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ θα πορευτούν ο Απόλλωνας Λιβαδειάς και οι Θανάσης Παππάς και Δημήτρης Καρφάκης που συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα της πόλης τους.

Αναλυτικά οι ανακοινώσει της ομάδας του Απόλλωνα:

88db28689d6d5b21ae7f491e6a0ba71d

  1. «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε ξανά στην ομάδα μας έναν αθλητή που έμαθε μπάσκετ στις ακαδημίες μας, συμμετείχε σε μεγάλες στιγμές για την ομάδα μας στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων ενώ αγωνίστηκε και με το αντρικό στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Μετά τις σπουδές του στα Ιωάννινα και την συμμετοχή του εκεί στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ επέστρεψε στην πόλη μας. Καλωσορίζουμε τον Πέτρο Μακρή! Έναν αθλητή που ελπίζουμε με το πάθος και την εκρηκτικότητα του να μας βοηθήσει τα μέγιστα στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ. Πέτρο υγεία, τύχη και καλή μπασκετική χρονιά να έχουμε!»

01b2592b84814933f60d9342501db2b22. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με δύο βασικά στελέχη της περσινής μας ομάδας για την επόμενη χρονιά (και ελπίζουμε για πολλά χρόνια ακόμα), τους αθλητές μας Θανάση Παππά και Δημήτρη Καρφάκη. Οι δυο αθλητές με καταγωγή από την πόλη μας θα ενισχύσουν την ομάδα μας ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία, τύχη και επιτυχίες! Θανάση, Δημήτρη συνεχίζουμε δυναμικά»

Comments are closed.