Δεν θέλουμε πια άλλους «σωτήρες»

0

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων, όπου είχαμε και την παρουσία του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, πήραμε μια πρόγευση για το τι μας περιμένει στις επόμενες βουλευτικές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση δεν ήταν αυτοί που μίλησαν αλλά εκείνοι που σιώπησαν…

Κάποιοι από αυτούς παριστάνουν τους εαυτούς τους σαν «γίγαντες» της πολιτικής. Κάποιοι άλλοι ειδικεύονται στις «συμμαχίες» στα «κτυπήματα» κάτω από τη μέση και θεωρούν ότι θα ξαναβγούν στο προσκήνιο με αυτόν τον τρόπο στον οποίο έχουν πάρει «ντοκτορά». Στην πολιτική της λάσπης, της συκοφαντίας, του ψεύδους. Τους έχουν πάρει όλοι πλέον «χαμπάρι» και δεν κοροϊδεύουν κανέναν πια…

Αυτοί στο δημοτικό συμβούλιο σιώπησαν, όμως έξω μιλούσαν πολύ και μάλιστα υπόγεια.

Η χώρα έφθασε εδώ που έφθασε από τέτοιες συμπεριφορές, από ανίκανα πρόσωπα που έχουν δει την πολιτική επάγγελμα. Ο πολιτικός πρέπει να παίρνει πρωτοβουλίες, να λέει την αλήθεια και να αγωνίζεται για την κοινωνία.

Δεν θέλουμε πια άλλους «σωτήρες» και μάλιστα «γιαλαντζί».

Έχουμε υποχρέωση να αποκαλύψουμε στον κόσμο ποιοι με την μάσκα της ανωνυμίας χρησιμοποιούν κάθε ανέντιμο μέσο για να διαφεντεύουν το μέλλον των παιδιών μας. Έχουμε υποχρέωση να τους αποκαλύψουμε και υποσχόμαστε να τους βγάλουμε τη μάσκα της παλιανθρωπιάς τους.

Ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές, δεν θεραπεύει όμως τους μικρούς, τους λίγους, τους ανίκανους που θέλουν να μας ξανασώσουν.

Βαρεθήκαμε, σιχαθήκαμε τους αυτόκλητους σωτήρες που κρύβονται, λασπολογούν, συκοφαντούν και ψεύδονται.

Φθάνει πια, ως εδώ….

 

Comments are closed.