«Ας μην γέρνει η ζυγαριά μόνο από την μία πλευρά !!!»

0

Αρκετές φορές μέσα από το facebook μπορείς να βρεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα και μάλιστα να αποτελούν και ειδησεογραφία. Σε ένα από αυτά και από μια προσωπική ανάρτηση ενός συμπολίτη μας βρήκαμε την αγωνία και την ανησυχία για την πόλη της Λιβαδειάς. Ο καταστηματάρχης Δημήτρης Νίκαινας μέσα από το facebook απευθύνεται στο Δήμο Λιβαδειάς και αυτά που λέει έχουν πολύ ενδιαφέρον και σηκώνουν συζήτηση.

Αναλυτικά τι λέει:

«Προς την Δημαρχεία Λειβαδιάς.

-Από το 2015 που έχω το κατάστημα μου στην Οδό Έρκυνας υπάρχει αυτή η λακκούβα η οποία είναι άκρως επικίνδυνη.Έχουν πέσει μέσα πάρα πολλοί άνθρωποι και έχουν χτυπήσει.Η απάντηση ενός αντιδημάρχου όταν είπα ότι θα ρίξω τσιμέντο,ήταν ότι θα μου κλείσει το μαγαζί.

  1. -Η Λειβαδιά λέγετε η πόλη των νερών….το ποτάμι βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση που βλέπεται.Ζήτησα προσωπικά τις ημέρες των Χριστουγέννων προσωπικά στην Δημαρχεία τον Στολισμό και του ποταμιού και όχι μόνο των κεντρικών σημείων της πόλης. Η απάντηση…τα στολίδια δεν φτάνουν,στολίστε μόνοι σας όπως κάνουν σε ένα δρόμο ποιο κάτω οι γειτονές σας.(Η Κρύα και η Πλατεία όμως στολίστηκαν).

-Ράντισμα για τα κουνούπια δεν έγινε ποτέ.(πέρυσι κάναμε εμείς).

-Όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου και του Εμπόρικού Συλόγου γίνονται στα κεντρικά σημεία της πόλης.Μόνο τα κεντρικά μαγαζιά έχουν θέμα επιβίωσης??? μην πληρώνουμε Δημοτικό χώρο τότε εμείς οι »περιθωριακοί» τύποι….

Ας μην γέρνει η ζυγαριά μόνο από την μία πλευρά !!!»

Δημήτριος Νίκαινας

Comments are closed.