Ο δρόμος της… Φανής

0
Ευκολότερη θα είναι η πρόσβαση προς τον όρμο Σκορπονερίων του Δήμου Ορχομενού. Η αποκατάσταση της οδοποιίας σε έναν δρόμο που η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με δυσκολία ξεκίνησε. 
Κόκκινο1
Ένα έργο το οποίο ζητήθηκε από την Δημοτική αρχή και επιτεύχθηκε μετά από παρέμβαση του Τοπικού Συμβουλίου του Κόκκινου καθώς ένα μεγάλο κομμάτι του όρμου και της οδικής σύνδεσης με τα Σκορπονέρια ανήκει στα Διοικητικά όρια της Τοπικής Κοινότητας Κοκκίνου. Η υλοποίηση του έργου είναι πια πλέον υπαρκτή.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια και σε αυτό που τώρα γίνεται μεγάλη και ιδιαίτερη συμβολή είχε μια γυναίκα της

Η... "αρχιτέκτονας" του δρόμου Φανή Θεοδώρου με τη φίλη της και πρώην Αντιδήμαρχο Ορχομενού Ελένη Γεωργίου

Η… «αρχιτέκτονας» του δρόμου Φανή Θεοδώρου με τη φίλη της και πρώην Αντιδήμαρχο Ορχομενού Έλενα Γεωργίου

αυτοδιοίκησης. Γιατί καμιά φορά τα καλά θα πρέπει να λέγονται. Η Φανή Θεοδώρου από το τοπικό συμβούλιο του Κοκκίνου ήταν αυτή που ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια, αυτή που έτρεξε την όλη διαδικασία και αυτή που τελικά θα πρέπει να πάρει τα εύσημα γι’ αυτό το έργο που θα λύσει πολλά προβλήματα. Βέβαια δεν θα θέλαμε σε καμιά περίπτωση να υποτιμήσουμε την γενική προσπάθεια του τοπικού συμβουλίου αλλά σίγουρα δεν θα παραβλέψουμε και το γεγονός ότι η Φανή Θεοδώρου πρωτοστάτησε σε όλα αυτά και μπορούμε να πούμε ότι χάρις σε αυτή την σπουδαία αυτοδιοικητική δυναμική γυναίκα οι κατοικοι της περιοχής και όχι μόνο θα μπορέσουν να χαρούν ένα πολύ καλό έργο.

Γιατί πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν και θα πρέπει εμείς να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι… Και σε αυτή την περίπτωση αυτό το έργο δεν μπορούν να το «καρπωθούν» κάποιοι άλλοι παρά μόνον η Φανή Θεοδώρου με τη συνδρομή του τοπικού συμβουλίου του Κοκκίνου. Το δίκαιο να λέγεται για να το μαθαίνουν όλοι.
Τo stereasports ρώτησε τη Φανή Θεοδώρου γι’ αυτή την προσπάθεια που έκανε και μας μίλησε λακωνικά: «Κάθε έργο που γίνεται έρχεται από μια συλλογική προσπάθεια διεκδίκησης. Ο κόσμος το γνωρίζει αυτό και ξέρει να κρίνει τον καθένα μας αν μπορεί να προσφέρει ή όχι«
Κόκκινο2

 

Comments are closed.