Βάζει τις βάσεις ο Π.Α.Ο.Κυριακίου

0

Μπορεί ο ιστορικός Π.Α.Ο.Κυριακίου να βρέθηκε για μια ακόμα φορά λόγω προβλημάτων στη β’ κατηγορία Βοιωτίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει και με «σταυρωμένα χέρια».

Η ομάδα του Κυριακίου έχει πλέον ένα νέο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο το οποίο έχει όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα που έφθασε μέχρι και τη Γ’ Εθνική κατηγορία. Το νέο Δ.Σ. θέλει να φέρει την… ποδοσφαιρική «ανάσταση» αλλά θα βαδίσει πάνω σε στέρεες βάσεις με αργά και σταθερά βήματα και να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος που έχουν κάνει την ομάδα «ασανσέρ».

Μέλημα όλων είναι να δημιουργήσει μια ομάδα με τα παιδιά της περιοχής γιατί και παλαιότερα αυτή ήταν η φιλοσοφία που είχε ο σύλλογος και με βάση αυτή είχε τις όποιες επιτυχίες. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ θα μπει δυναμικά και στο μεταγραφικό παζάρι έτσι ώστε να αποκτήσει παίκτες με ποιότητα που θα κάνουν τη διαφορά δημιουργώντας έτσι ένα σύνολο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

«Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Για φέτος θα βάλουμε τις γερές βάσεις. Το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός μας αλλά δεν θα πούμε και όχι σε ότι μας προκύψει αφού ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί» θα μας πει κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ομάδας.

Το νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΩΤΣΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΑΠΛ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ:ΚΟΥΚΙΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ:ΑΒΟΡΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ:ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ:ΓΑΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΛΟΣ:ΦΥΤΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΜΕΛΟΣ:ΝΤΑΙΚΟ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ

Comments are closed.