Τα ψέμματα του Κώστα Νίκα…

0

Στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας ο πρόεδρος Κώστας Νίκας αναφερόμενος στο θέμα του Λεβαδειακού τόνισε στο σώμα με ύφος χιλίων καρδιναλίων ότι ο ίδιος και κατ’ επέκταση η Ε.Π.Σ.Β. βοήθησε και συνέβαλλε στα μέγιστα με τις ενέργειές του ώστε ο Λεβαδειακός να παραμείνει στην Super League.

Χωρίς ίχνος ντροπής ο Κώστας Νίκας έλεγε αυτά που έλεγε νομίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει πιστευτός και να δείξει ότι αυτός στηρίζει, υποστηρίζει και συμπαραστέκεται σε όλα τα επίπεδα στην μεγαλύτερη ομάδα όχι μόνο της Βοιωτίας αλλά της Στερεάς Ελλάδας γενικότερα. Και φυσικά τα έλεγε αυτά γιατί ήξερε ότι δεν θα υπάρξει αντίλογος όπως ήταν φυσικό αφού τα σωματεία δεν θα μπορούσαν να ξέρουν τι πραγματικά έχει συμβεί.

Λέμε λοιπόν ότι ο κ. Νίκας είπε ψέμματα στη γενική συνέλευση ειδικά γι’ αυτό το θέμα. Κορόϊδεψε κατ’ ουσία την γ.σ. και τους παρεβρισκόμενους για να δείξει τάχα ότι είναι ο μεγάλος πρόεδρος που κόπτεται για τα συμφέροντα του Λεβαδειακού και αυτός βοηθάει σε όλα τα επίπεδα. Είναι πέρα για πέρα ψέμματα και το λέμε με κάθε ευθύνη αυτών που γράφουμε.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας δεν συμπαραστάθηκε καν στον Λεβαδειακό. Και όχι μόνο αυτό αλλά έδειξε και την απόλυτη αχαριστία του απέναντι στην ομάδα της Λιβαδειάς. Γιατί πρόεδρο τον έκανε ο Βαγγέλης Τοπολιάτης και με την στήριξη του Λεβαδειακού με γνώμονα να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Βοιωτικού ποδοσφαίρου που και αυτό αμφισβητούμε αν το κάνει αλλά είναι ένα άλλο θέμα που θα το συζητήσουμε στο άμεσο μέλλον.

Προκαλούμε λοιπόν τον Κώστα Νίκα να μας απαντήσει, επίσημα και θεσμικά παρακαλώ και όχι από το facebook, ποιες είναι εκείνες οι ενέργειες που έκανε για να βοηθήσει τον Λεβαδειακό.

Ποιες είναι εκείνες οι ενέργειες που πρέπει να κάνει κάθε Ε.Π.Σ. για να στηρίξει και να υποστηρίξει τα συμφέροντα των σωματείων της, πόσο μάλλον όταν έχεις και ομάδα στην Super League.

Τον προκαλούμε να μας πει γιατί άλλαξε ρότα μετά και τις προσωπικές επαφές που είχε και θα έπρεπε να το θεωρούσε τιμή του και καμάρι του όταν έμπαινε στα μεγάλα σαλόνια. Ούτε καν τον λόγο του δεν κράτησε. Έδειξε την αχαριστία του σε όλο της το μεγαλείο.

Και όχι μόνο αυτό. Στήριξε και υποστήριξε ανθρώπους που μανιωδώς ήθελαν τον Λεβαδειακό να πέσει κατηγορία. Αυτός είναι ο πρέοδρος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας. Και αν μπορεί ας μας διαψεύσει…

Τον προκαλούμε για όλα αυτά και για τα ψέμματα που είπε στη γενική συνέλευση για τον Λεβαδειακό.

Τον προκαλούμε εδώ και τώρα…

Περιμένουμε και θα επανέλθουμε…

Comments are closed.