Άκουσαν Κιάμο αλλά και τα… είπαν

0

Λένε ότι όσο αξίζει μια φωτογραφία δεν αξίζουν χίλιες λέξεις. Κι εδώ βλέπουμε Κώστα Σωτηρόπουλο, Γιώργο Λιανό και Θοδωρή Καλοπήτα. Εντάξει είπαμε αλλά μην πάει και ο νους σας πολύ μακριά. Και οι τρεις βρέθηκαν στην εκδήλωση της Α.Ε.Ο. και άκουσαν Κιάμο. Δεν ξέρω αν είναι φαν του τραγουδιστή (Ο Λιανός δείχνει να είναι) αλλά σίγουρα πάντα ο αθλητισμός ενώνει.

Βέβαια δεν τραγούδησαν μόνο αλλά τα είπαν και λιγάκι ενώ ο καθένας σχολίασε και όλες τις εξελίξεις ειδικά σε τοπικό επίπεδο. Κάπου συμφώνησαν και κάπου διαφώνησαν.

Από τη μια ο Λιανός τρέχει και δεν φτάνει για να μπορέσει να «σβήσει» κάποιες φωτιές που «ανάβουν». Του έχουν κάτσει πολλοί υποψήφιοι. Από την άλλη ο Κώστας Σωτηρόπουλος κρατά καλά κλειστά τα χαρτιά του και δεν ανοίγεται παρά την πίεση που του άσκησε και ο Γιώργος στο τραπέζι. Τώρα γιατί ο Λιανός θέλει να μάθει τις προθέσεις του Κώστα αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή είναι θεατής των γεγονότων. Παρακολουθεί και μαθαίνει γι’ αργότερα.

Πάντως υπήρξε και ένα κοινό σημείο. Και οι τρεις συζήτησαν για τον μελλοντικό σχεδιασμό του ψηφοδελτίου της παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ». Και είπαν πολλά και διάφορα με ονόματα και διευθύνσεις.

Το σίγουρο είναι ένα. και οι τρεις τους θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στις επόμενες εκλογές όποτε και να γίνουν. Να το θυμάστε…

 

Comments are closed.