Τι δεν καταλαβαίνουν στην Ε.Π.Σ.Βοιωτίας;

0

Το πρώτο ατόπημα της Ε.Π.Σ,Βοιωτίας έγινε με την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου στη διοργάνωση του κυπέλλου.

Η διοργανώτρια όρισε αγώνες κυπέλλου την ίδια ημέρα που διεξάγεται ο αγώνας της Super League ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Μάλιστα τέσσερις αγώνες είναι από την γύρω περιοχή και σε γειτονικά γήπεδα. Είναι κάτι που δεν έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν και δείχνει σε όλο της το μεγαλείο την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η διοργανώτρια αρχή της Βοιωτίας την όλη διαδικασία μη δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό τόσο στον Λεβαδειακό όσο και στους φιλάθλους που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας της Λιβαδειάς.

Γιατί μπορεί ο αγώνας του Λεβαδειακού να ξεκινά στις 6.15 το απόγευμα και τα παιχνίδια του κυπέλλου Βοιωτίας στις 4 το απόγευμα αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.

Τουλάχιστον όταν παίζει ο Λεβαδειακός εντός έδρας η Ε.Π.Σ.Β. δεν θα πρέπει να ορίζει αγώνες την ίδια ημέρα ειδικά στην ευρύτερη περιοχή. Όχι ότι είναι κανονισμός αλλά γενικά δείχνει κατά πόσο αντιμετωπίζει η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Β. και ο προέδρος Κώστας Νίκας την όλη κατάσταση.

Ούτε καν τους ενδιαφέρει;

Και επειδή είναι και κύπελλο μπορεί να υπάρχει και παράταση. Και γενικά στερεί το δικαίωμα σε όλους αυτούς που θα αγωνισθούν στους αγώνες κυπέλλου αλλά και στους φιλάθλους να πάνε με την ησυχία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Λεβαδειακού. Εκτός κι αν η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας το κάνει επίτηδες…

Τα παιχνίδια που παίζονται στην γύρω περιοχή την ίδια μέρα είναι: Π.Α.Ο.Κυριακίου – Υψηλάντης, Ορχομενός – Πήγασος, Παύλο – Ρήξη Λιβαδειάς και Πανγεωργικός – Ελικώνας.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Ας κρατηθούν έστω και τυπικά τα προσχήματα. Τι δεν έχουν καταλάβει ακόμα εκεί στην Ε.Π.Σ.Βοιωτίας;

Comments are closed.