Τραγικό λάθος στο Ύπατο. Χάνει τον αγώνα και μηδενίζεται….

0

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο να χάσει τον αγώνα στα χαρτιά το Ύπατο και να πάει «στράφι» η νίκη που έκανε στην πρεμιέρα με τον Κυπάρισσο στην Αντίκυρα.

Στο συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκε ο Αχιλλέας Κατσογιάννης ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε συμπληρώσει από την προηγούμενη αγωνιστική 10 κίτρινες κάρτες (με τη Θήβα στη Γ’ Εθνική) και η τιμωρία είναι 2 αγωνιστικές που θα έπρεπε να τις εκτίσει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε το Ύπατο αν γίνει ένσταση θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0 και θα του αφαιρεθούν και τρεις ακόμα βαθμοί στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον κανονισμό.

Ένσταση μπορεί να κάνει και ο Κυπάρισσος αλλά και τρίτη ομάδα που έχει ενδεχόμενα έννομο συμφέρον και στο προκείμενο αναφερόμαστε στον Κιθαιρώνα που είναι και ο μεγάλος ανταγωνιστής ανόδου.

Αναμένουμε τις εξελίξεις αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα και αν ισχύει κάτι τέτοιο, έγινε μέγα λάθος από πλευράς Υπάτου αφού μάλλον δεν μπήκαν στο κόπο να ενημερωθούν ενώ ίσως θα έπρεπε να τους ενημερώσει και να τους «προστατεύσει» κατά κάποιο τρόπο και η ίδια η Ε.Π.Σ.Βοιωτίας.

Θα επανέλθουμε στο θέμα…

Comments are closed.