Κ-17: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1

0
Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ-17 του Λεβαδειακού από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού. Οι νεαροί του Βαγγέλη Λέντα έχασαν 0-1 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν έδειξαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και προηγήθηκε 1-0 στο 43´ με σουτ του Σερπέζη εντός περιοχής, που έστειλε την μπάλα στο δεξί «γάμα» της εστίας των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί του Λεβαδειακού πολύ καλύτεροι και έχασαν τεράστιες ευκαιρίες τουλάχιστον για να φτάσουν στην ισοφάριση. 
Στο 71´ κεφαλιά Νικολάου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, στο 82´ σουτ ο Φουφούνης απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στο 85´ σουτ Λαζίδης δίπλα στο γάμα και στο 93´ κεφαλιά του Ζωγράφου έδιωξαν στην γραμμή!

Λεβαδειακός (Βαγγέλης Λέντας): Λιάπης, Λεχουρίτης, Σκλαβούνος, Νικολάου (75’ Ζωγράφος), Μολές, Σαχίνης, Κακός, Κασμάς (55’ Τσάπρας), Πρίφτι (45´ Τσιώλης), Τσώκος (63´ Φουφούνης), Λυμπέρης 63´ Λαζίδης)

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος):Μπότσαρης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Σαντιγκάι, Ηλιάδης, Σαμαράς, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Δάκτυλας. Αγωνίστηκαν και οι: Ζαγαρίτης, Ντοματάς, Τουρκοχωρίτης, Κώστας και Σπίνος.

Comments are closed.