«Αφεντικό» η Α.Ε.Ο. 1-0 τον Υψηλάντη (φωτορεπορτάζ)

0

Με γκολ του Νίκου Γαμβρίλη η Α.Ε.Ορχομενού κέρδισε 1-0 στο ντέρμπι κορυφής τον Υψηλάντη κι έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δείχνοντας ότι κατά κάποιο τρόπο είναι και το «αφεντικό» στην κατηγορία.

Υψηλάντης

IMG_3616

Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες αφού και ο Υψηλάντης έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα με την απόδοση και οι δυο ομάδες είναι από τα γκραν φαβορί για την άνοδο…

IMG_3627

Το ντέρμπι προκάλεσε και το ενδιάφερον του κόσμου από Λιβαδειά μεριά από παράγοντες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Στο γήπεδο βρέθηκαν ο Γιώργος Βασιληάς, ο Λουκάς Βασιληάς και ο Δημήτρης Μπούρας μετά συζύγων μάλιστα. Επίσης ο Λάζος Ηλιόπουλος και ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος που είναι και φαν της Α.Ε.Ο. Στις κερκίδες ο νους της Α.Ε.Ο. και μάνατζερ Δημήτρης Μπούρας μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Μιχάλη Κασάπη.

IMG_3629

Και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Θανάσης Καλογρηάς στο γήπεδο. Και ο Γιάννης Μαρτιναίος παρών, και ο Κώστας Γκαλαμέλος και ο Τάσος Πάστος και ο Πέτρος Μακρόπουλος και οι Παναγιώτης Αυγέρης, Άρης Γκουλής, Ανδρέας Μαρτιναίος, Δημήτρης Τσιφής, Αργύρης Γάτσος κ.α.

IMG_3609

Ο κορυφαίος Λάζος με Αργύρη Γαλανάκο και Χρήστο Κότα

IMG_3631

IMG_3633

IMG_3613

IMG_3623


IMG_3611

Comments are closed.