Λεβαδειακός: Ήττες για τους Νέους από Ολυμπιακό

0

Την ήττα γνώρισαν οι ομάδες υποδομών του Λεβαδειακού από τις αντίστοιχες ομάδες του Ολυμπιακού εκτός έδρας

K-20: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός  1-0

Ηρωϊκά μαχόμενη έπεσε η ομάδα Κ-20 του Λεβαδειακού που έχασε με αμφισβητούμενο πέναλτι 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι νεαροί παίκτες της ομάδας έδειξαν για μια ακόμη φορά πολύ καλά στοιχεία με ποιότητα και αγωνιστικότητα και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν να φύγουν και με κάτι καλύτερο από του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Αγιώτη στο 19′ ενώ στο 31′ ο Βρουσάι κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βάρκας ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

Ο Λεβαδειακός τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής (2η κίτρινη κάρτα) του Σαλιάι στο 81′.

Πριν από τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας της Μάνδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Χατζηϊωαννίδης, Κυριακόπουλος (59′ Ξενιτίδης), Ράμα, Αγιώτης, Νεοφυτίδης, Κιρτζιαλίδης (76′ Βοΐλης), Τσερκώνης, Βάρκας, Κατσούκης (67′ Πέιος), Βρουσάι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:  Ζωγράφος, Σαλιάι, Τσίμπος (81′ Βλαβιανός), Ματσωτάι, Λιάγκας, Αργυρίου, Δήμος, Κουκοβίνος (76′ Τσιμόπουλος), Μιτακίδης, Βήχος, Πόρης (52′ Φάσσας).

Κ-17: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός  4-0

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η ομάδα Κ-17 του Λεβαδειακού εκτός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 16′ με ωραία ατομική ενέργεια και κεφαλιά του Γεωργαντή, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 39′ όταν μετά από ασίστ του Φέκκα ο Μπουλάρι με πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Στο 48′ ο Κωνσταντινίδης γυρίζει την μπάλα προς την εστία του Λεβαδειακού και αφού αυτή βρίσκει στον Γερακιό καταλήγει στα δίχτυα για το 3-0. Το 4-0 σημειώνει στο 87′ με σουτ ο Ζαχαράκης ύστερα από ασίστ του Γεωργαντή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Καραργύρης, Κωνσταντινίδης (73′ Μικρός), Μαρτίνης (67′ Τσαγκαλίδης), Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλυνός (55′ Τσέργας), Μούγιος (67′ Μπαλωμένος), Ράμα, Μπουλάρι (60′ Ζαχαράκης), Φέκκας, Γεωργαντής.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:  Κωνσταντινόπουλος, Τσιώλης (73′ Γιαννακός), Σκλαβούνος, Γερακιός, Μολές, Λεχουρίτης (84′ Τζάνος), Κακός (79′ Κατσικαλάκης), Τσάπρας, Λέτης, Τσώκος (66′ Κασμάς), Σαχίνης (46′ Λαζίδης).

Comments are closed.