«Δικέφαλη μαχαιριά» στο Ακραίφνιο. Ο Π.Α.Ο.Κ. 1-0 τον Απόλλωνα

0

Ακόμα πανηγυρίζουν στο Κόκκινο.

Ο Π.Α.Ο. Κοκκίνου κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση με γκολ του Αδάμ κέρδισε 1-0 μέσα στο Ακραίφνιο τον Απόλλωνα παίρνοντας παλικαρίσια τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά συνάμα ήταν και μια νίκη γοήτρου σε ένα μεγάλο παραδοσιακό ντέρμπι αφού και οι δυο ομάδες τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα.

Η νίκη αυτή έδωσε το έναυσμα για πανηγύρια στο Κόκκινο αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι σε τέτοια ντέρμπι γίνονται επικές μάχες για τον νικητή. Αυτή τη φορά οι του Κοκκίνου πέρασαν από το Ακραίφνιο και φυσικά θα έχουν να το λένε…

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το ντέρμπι επετεύχθη στο 20*. Σε μεγάλο πλάγιο από τον Γιακουμάκη η μπάλα έφθασε στην περιοχή του Παπαϊωάννου, εκεί από το πρώτο δοκάρι πέρασε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και στο δεύτερο δοκάρι ο καραδοκών Αδάμ με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς (0-1).

Το ντέρμπι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και περισσότερο είχε δύναμη και πάθος. Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Σαλαπάτα πάτησαν καλύτερα μέσα στο γήπεδο, πέτυχαν το γκολ και από κει και πέρα διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι κι έφθασαν δίκαια στη μεγάλη νίκη.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Γιώργου Αγγέλου με αρκετές ελλείψεις, έκαναν μέτρια εμφάνιση και φυσιολογικά υπέκυψαν.

Οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού στην εκπνοή αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη Μπότσι και Γκάτσος.

Απόλλων (Αγγέλου Γ.): Παπαϊωάννου, Μπεθάνης Θ., Τερόλι, Μάρας, Χρυσικός, Χαροκόπος, Μπότσι, Τσαμούταλης, Μπαράϊ (76* Μπεθάνης Ν.), Καλαμάτας, Παυλιώτης (65* Τρικαλίτης).

Κόκκινο (Σαλαπάτας Δημ.): Καρανάσιος, Γιακουμάκης, Σκαγιάκος, Σύρμος Δ., Γεωργίου, Νάσιος, Μακρής, Γκάτσος, Αδάμ (80* Γαβριηλίδης), Βασιλάκης, Σύρμος Χ. (70* Φιλίππου)

Comments are closed.