Νέο επιχειρείν: «Θα μας δώσουν την ευκαιρία…»

0

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Βοιωτίας άρχισε… Την Τρίτη στη Λιβαδειά και την Τετάρτη στη Θήβα ο επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος της Βοιωτίας θα κληθεί να αποφασίσει ποιους θα εμπιστευθεί για να στελεχώσουν τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Από την μια πλευρά υπάρχει το ψηφοδέλτιο «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Αγνιάδη το οποίο πρεσβεύει το… «κατεστημένο» και από την άλλη πλευρά υπάρχει το ψηφοδέλτιο «νέο επιχειρείν» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Στάϊκο το οποίο πρεσβεύει το νέο και το… άφθαρτο.

Το «νέο επιχειρείν», ο Κωνσταντίνος Στάϊκος και οι συνεργάτες του μετά την προεκλογική τους καμπάνια και αφού 24176931_10213224490200976_107652170671484814_nγύρισαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Βοιωτίας δηλώνουν την αισιοδοξία τους ότι κάτι καλό θα βγει από τις εκλογές και μάλιστα δεν το κρύβουν ότι από τα μηνύματα που έχουν δεχθεί σε αυτές τις εκλογές θα δοθεί «μάχη» σώμα με σώμα και ο συνδυασμός τους θα είναι ο μεγάλος νικητής οτιδήποτε κι αν συμβεί.

«Ο επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος της Βοιωτίας θέλει την αλλαγή. Έχει βαρεθεί το κατεστημένο και ζητάει το κάτι καινούργιο έτσι ώστε να αλλάξει πορεία το Επιμελητήριο. Πιστεύουμε ότι θα μας δώσουν την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι έχουμε τις απαντήσεις σε όλα…» λένε μεταξύ άλλων  στελέχη του συνδυασμού.

Και αυτή η αισιοδοξία πηγάζει από τις συναντήσεις και συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε όλη τη Βοιωτία και από τα ισχυρά μηνύματα αλλαγής που πήραν ο Κωνσταντίνος Στάϊκος και οι υποψήφιοι του «νέου επιχειρείν».

Οι απαντήσεις οσονούπω…

Comments are closed.