Νίκη για την «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα»

0

Ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» του Παναγιώτη Αγνιάδη – μετά από τις διήμερες εκλογές σε Λιβαδειά και Θήβα-  απέσπασε μια καθαρή νίκη με ποσοστό 70% περίπου, έναντι του 30% που καταμετρήθηκε για τον έτερο  συνδυασμό «Νέο Επιχειρείν» του Κωνσταντίνου Στάϊκου.

Ο Παναγιώτης Αγνιάδης μετά και την επανεκλογή του περνάει πλέον ως ο μακροβιότερος Πρόεδρος Επιμελητηρίου ίσως σ` όλη την Ελλάδα.

Η αγάπη του για τον επιμελητηριακό χώρο αναγνωρίστηκε από το σύνολο των μελών του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, οι οποίοι μαζικά ενίσχυσαν το ψηφοδέλτιό του χαρίζοντας του τις 15 από τις 21 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου.

Και η δήλωση του κ. Αγνιάδη:

«Οι εκλογές για τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ολοκληρώθηκαν απόψε. Ο Επιμελητηριακός κόσμος τίμησε μαζικά το Συνδυασμό μας «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» και μας χάρισε στις 15 από τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης.  Αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας ευχαριστήσω όλους και τον καθένα χωριστά, πρώτα εκείνους που στάθηκαν άμεσα δίπλα μου ως υποψήφιοι αλλά και εκείνους  που στήριξαν τα συνδυασμό μου, εκείνους που μας έδιναν το χέρι και μας όπλιζαν με δύναμη.  Φίλες και φίλοι, είμαι αληθινά χαρούμενος που μας αποδείξατε ότι τελικά  ξέρετε τι κάνει για εσάς το Επιμελητήριο και το φανερώσατε με τη μεγάλη συμμετοχή σας το διήμερο των φετινών εκλογών.  Το έργο μας και σ` αυτή τη θητεία δεν θα είναι εύκολο, γι` αυτό εύχομαι σ` εκείνους που εκλέχθηκαν συγχαρητήρια και  «καλή δύναμη»

Comments are closed.