«Θες να στο φούσκωσω τούτο δω…»

0

Άλλο επίπεδο διαμορφώνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού με τις φοβερές ατάκες που πηγαινοέρχονται σαν… «βροχή». Μάλιστα είναι τέτοιες οι ατάκες που αρκετές φορές ο Δήμαρχος Λουκάς Υπερήφανος θέλει να προσλάβει και μεταφραστή.

Κορυφαίος όλων στις ατάκες ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Φουρτάκας.

Ο Γιάννης Φουρτάκας

Ο Γιάννης Φουρτάκας

«Θες να στο φούσκωσω τούτο δω» ήταν το τελευταίο του «ρητό» απευθυνόμενος στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστα Ξηρογιάννη.

Το θέμα ήταν ότι δεν υπήρχε μεταφραστής εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα και πολλοί παρερμήνευσαν τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου. Όλοι νόμισαν ότι ο Γιάννης Φουρτάκας «απείλησε» τον Ξηρογιάννη ότι θα του πετάξει κάποιο μπουκάλι και αυτό «εξόργισε» την αντιπολίτευση που αποχώρησε.

Αλλά δεν ήταν έτσι. Αν υπήρχε κάποιος καλός μεταφραστής θα μας εξηγούσε πως ο Γιάννης Φουρτάκας εν όψει εορτών είπε να φουσκώσει ένα μπαλόνι για δώρο στον Ξηρογιάννη. Τώρα επειδή είπε και «τούτο δω» δείχνοντας το μπουκάλι τον παρεξήγησαν τον άνθρωπο αφού ως συνδικαλιστής ξέρει πολύ καλά ότι και στο μπουκάλι βάζεις στόμα αλλά και στο μπαλόνι.

Μάλιστα ο Λουκάς Υπερήφανος ζήτησε επιτακτικά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να βρει γρήγορα ένα μπαλόνι για να κατευνάσει τα πνεύματα…

Ποια λοιπόν η διαφορά;

Comments are closed.