Ερμής Σχηματαρίου: Ο… Περιφερειάρχης!

0

Εκεί στο Σχηματάρι φαίνεται ότι το πήραν το μάθημα…

Και μπορεί η ποδοσφαιρική ομάδα να «διαλύθηκε» όμως στο μπάσκετ ετοιμάζεται στο στερέωμα μια νέα δύναμη που ακούει στο όνομα Ερμής Σχηματαρίου.

Νέα παιδιά απαρτίζουν το Δ.Σ της ομάδος, ανάμεσα τους απ’ τη θέση του αντιπροέδρου ο γνωστός διαιτητής Φλώτσιος Θεοφανης, νέα παιδιά που διψούν για διακρίσεις..

Ο κόσμος το Σχηματαρίου έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή και δεν είναι τυχαίο το ότι σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια το γήπεδο είναι κατάμεστο όπως επίσης ότι την ομάδα την ακολουθεί ο κόσμος  και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Ερμής Σχηματαρίου γύρισε στις εθνικές κατηγορίες μετά από 10 χρόνια. Και το στοίχημα της διοίκησης και του κόσμου είναι να παραμείνει εκεί για πολλά χρόνια. Και όπως δείχνουν τα πράγματα όχι μόνο μπορεί να τα καταφέρει αλλά να φτάσει και ψηλότερα…

IMG_0557

Αυτή τη στιγμή είναι δεύτερος στην βαθμολογία της γ εθνικής κ νικητής όλων των ντέρμπι εντός περιφέρειας..

Ήδη η μπασκετική πιάτσα τον ονομάζει ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ..

Κέρδισε εντός έδρας τον Λοκρό και εκτός την Παναγίτσα κ τον Έσπερο Λαμίας. Όποιος παρακολούθησει αγώνα του Ερμή εντός έδρας θα καταλάβει ότι αυτό τον κόσμο θα τον ζήλευαν ομάδες ανωτέρω κατηγοριών. Είναι τέτοια η δίψα και ο παλμός του κόσμου που αναμφισβήτητα «καθηλώνει» τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Ερμής έχει στις τάξεις του δύο παλιούς παίκτες του..

Τον Σωτήρη Κώνστα και τον Γιώργο Φλώτσιού. Επίσης Έχει στο ρόστερ του παίκτες όπως ο Μαρμαρινός με τεράστια και διεθνή εμπειρία τον Γιάννη γκρινιάρη τον Αλέξη Πανταζή παίκτες που σίγουρα θα μπορούσα να παίξω σε παραπάνω κατηγορίες.

Προπονητής της ομάδος είναι ο Γιάννη Τσαούσης ο όποιος είναι τρίτη χρόνια στον πάγκο και για μια φορά Ακόμα αποδεικνύεται πως όταν τον προπονητή τον στηρίξεις το αποτέλεσμα θα φανεί!!

DSC_0402

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το site μας με μελος του Δ.Σ της ομάδος μας είπαν το εξής:

«Η λέξη ευχαριστώ είναι μικρή για να εκφράσει αυτό που βιώνουμε.. Ηαγάπη του κόσμου για την ομάδα και για την προσπάθεια που κάνουμε είναι πρωτόγνωρη τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.. Επίσης είναι τεράστια η συνεισφορά της δημοτικής αρχής κ τους ευχαριστούμε δημόσια . Ο αθλητισμός σε μια κοινωνία είναι το οξυγόνο των παιδιών μας.. Το Σχηματάρι γύρισε σε εθνική κατηγορία κ θα μείνει .. Τα συγχαρητήρια που δεχόμαστε καθημερινά ανήκουν στους παίκτες μας στο τεχνικό επιτελείο κ στον υπέροχο κόσμο.. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα κ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο Υγεία κ εκπλήρωση των στόχων στον κάθε ένα ξεχωριστά…

Ο Ερμης Σχηματαρίου είναι μια οικογένεια που κάθε μέρα κ με σταθερά βήματα μεγαλώνει…»

25289716_1528041213939144_2570860742310623263_n

Comments are closed.