Ο… πιστός «στρατιώτης»

0

Μάθαμε και πολύ καλά μάλιστα ότι η Ν.Δ. στις επικείμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα προχωρήσει με τους πιστούς «στρατιώτες» του κόμματος.

Και μάθαμε ακόμα ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Γιώργος  Λιανός συγκαταλέγεται και στις κορυφαίες θέσεις μάλιστα στους πιστούς «στρατιώτες» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

Και πως το μάθαμε;

Στο Χριστουγεννιάτικο τριήμερο κατεβήκαμε κι εμείς Αθήνα για να «ξεσκάσουμε» λιγάκι.

Να όμως που βρεθήκαμε σε διπλανή παρέα με στελέχη της Ν.Δ. που έχουν θα λέγαμε λόγο στα πολιτικά δρώμενα. Και τι δεν ακούσαμε. Μεταξύ τυριού και αχλαδιού τονίστηκε πως η Ν.Δ. προσανατολίζεται να δώσει μεγάλη βάση σε ικανά στελέχη όσον αφορά τις υποψηφιότητες. Για τις βουλευτικές εκλογές μιλάμε…

«Δεν χρειαζόμαστε στρατηγούς, χρειαζόμαστε πιστούς στρατιώτες…» τόνισε μεταξύ άλλων στέλεχος της Ν.Δ. δίνοντας έτσι και το μήνυμα.

Και επειδή εμάς μας ενδιέφερε η Βοιωτία χωρίς δισταγμό όλα τα παρεβρισκόμενα στελέχη εξήραν τον Γιώργο Λιανό αφού τον θεωρούν έναν από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» του κόμματος.

Αυτό ήταν. Βγάλαμε «λαυράκι» και το κρατάμε.

Και βέβαια αυτό για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βοιωτίας σημαίνει πολλά. Αν θελήσει πιστεύουμε ότι θα έχει τον πρώτο λόγο ως πιστός «στρατιώτης».

Αυτά και αναμένουμε…

Comments are closed.