Για ποια Πρωτοβουλία μιλάμε στον Ορχομενό;

0

Έγινε χθες μια εκδήλωση στον Ορχομενό από κάποια ομάδα που ονομάζεται Πρωτοβουλία Πολιτών Ορχομενού για ανάπτυξη και ποιότητα ζωής. Καλές και όμορφες οι εκδηλώσεις αλλά θα θέλαμε να ρωτήσουμε ποιοι εκπροσωπούν αυτή την ομάδα στον Ορχομενό εκτός φυσικά από τον κ. Απογένη που πρωτοστατεί σε αυτό το θέμα.

Γιατί διαπιστώσαμε ότι ο κ. Απογένης ενεργώντας από μόνος του κάνει αυτές τις εκδηλώσεις για να «διαφημίσει» ή και να «πατρονάρει» κατά το δοκούν κάποιους δικούς του που κατά καιρούς παρουσιάζονται εξυπηρετώντας κάποιες καταστάσεις.

Γιατί την χθεσινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κι άλλα εκλεκτά πρόσωπα τα οποία ο κ. Απογένης φρόντισε να «αποσιωπήσει» δίνοντας έμφαση στους «δικούς» του. Βέβαια αυτοί που πήγαν και κατάλαβαν τι έγινε μάλλον δεν θα ξαναπατήσουν. Και όπως μάθαμε αρκετοί πλέον δεν πάνε κιόλας αφού είχαν «φάει» από πιο πριν την… «κρυάδα».

Τουλάχιστον να μας λέει από την αρχή ο κ. Απογένης ποιους θέλει να «πατρονάρει» πριν να στέλνει τις προσκλήσεις…

Κατά τα άλλα η εκδήλωση με την νεολαία ήταν πολύ καλή… Αλλά χρειάζονται κι άλλα για να μην εξυπηρετούνται άλλα «συμφέροντα».

Αυτά προς γνώση και συμόρφωση από δω και πέρα για τον κ. Απογένη

Υ.Γ. Οι παπάδες θα πρέπει να μάθουν ότι υπάρχει και η λέξη πρώην (αλλά και τέως με μικρό (τ) και όχι κεφαλαίο) στο ελληνικό λεξικό και να μην παραπληροφορούν κατά το δοκούν…

Η φώτο στην κορυφή είναι από τις βραβεύσεις που έγιναν 

Comments are closed.