Καβαλαγιός: «Γήπεδο αντάξιο της ιστορίας μας…»

0

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετίσουμε το 2017 και καλωσορίσουμε το 2018 στον ιστότοπο (blog) του «Α.Π.Ο. “Αμβρυσσεύς” Διστόμου” και στον λογαριασμό που διατηρεί το σωματείο στο “facebook” «ανέβηκε» το… «μήνυμα» του προέδρου του διοικητικού συμβούλιου του σωματείου, Ηλία Καβαλαγιού.
Ενα «μήνυμα» με ευχές, από την μια πλευρά, για το νέο χρόνο, αλλά, από την άλλη πλευρά, με «μηνύματα» για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, το γήπεδό του.

Αναλυτικά το «μήνυμα» του Ηλία Καβαλαγιού για το νέο έτος:

«ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ»
«Φίλες και φίλοι, λίγο πριν τον ερχομό του Νέου Έτους και αφήνοντας πίσω μας μία εξαιρετικά πετυχημένη χρονιά για τον αγαπημένο μας σύλλογο, με την κατάκτηση του πρωτάθληματος στην Α’ Βοιωτίας αλλά και την πολύ καλή πορεία μας στο μισό του πρωταθλήματος – στην παρθενική μας εμφάνιση στη Γ’ Εθνική – Ευχή μας είναι η νέα χρονιά, να αποτελέσει την αφετηρία μιας εξίσου δυναμικής συνέχειας  και επιτυχιών για τον Αμβρυσσέα, την ομάδα του χωριού μας, που εκπροσωπεί τον Νομό Βοιωτίας επάξια σε εθνικό πρωτάθλημα .
– Η συμβολική έναρξη του Νέου Έτους να γίνει η αφορμή και το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα διεκδικώντας όλα αυτά που θα επιτρέψουν στον σύλλογο μας να αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς και να λυθεί κυρίως «το γηπεδικό πρόβλημα» ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μην αποτελεί αγκάθι ο τόπος προπόνησης και η έδρα που αγωνιζόμαστε για τους ποδοσφαιριστές μας .
– Όλοι μαζί αποφασισμένοι και ενωμένοι προσδοκούμε και απαιτούμε ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του Αμβρυσσέα που θα είναι πόλος έλξης για τους νέους της ευρύτερης περιοχής.
Με το βλέμμα στο μέλλον με μοναδικό στόχο να γίνουμε καλύτεροι, σας ευχόμαστε ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό 2018, με υγεία, αισιοδοξία, δύναμη και επιτυχίες !
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
Για το Δ.Σ.
Π.Ο. ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Καβαλαγιός» 

Comments are closed.