Απλά διασκέδασαν αλλά…

0

Η Βούλα Καράλη και η Φανή Θεοδώρου τίμησαν με την παρουσία τους το Σύλλογο Γυναικών Ορχομενού “Η ΝΕΦΕΛΗ” στην κοπή της βασιλόπιτας κάνοντας και ιδιαίτερη χαρούμενη την πρόεδρο του Συλλόγου Ιωάννα Παναγιωτίδη. Άλλωστε η φωτογραφία πάνω τα λέει όλα με τις τρεις κυρίες να χαμογελούν ανέμελες στο φακό του stereasports.

Η κα Καράλη και η κα Θεοδώρου μάλιστα κάθησαν και στο ίδιο τραπέζι και εκτός των άλλων συζήτησαν αρκετά και για τις δημοτικές εξελίξεις της περιοχής χωρίς ωστόσο να επικεντρωθούν εκεί αφού η βραδιά προσφερόταν για χαλάρωση και διασκέδαση. Και αυτό φυσικά έκαναν…

Τι να λένε, τι να λένε;

Τι να λένε, τι να λένε;

Μετά την ανεξαρτητοποίηση της κας Θεοδώρου δεν ξέρουμε αν έγινε κάποια διαφορετική “προσέγγιση” από την κα Καράλη. Αυτό βέβαια θα φανεί στην πορεία αφού η Βούλα απ’ ότι δείχνει θα μπει δυναμικά στο… “παιχνίδι” και σίγουρα θα ήθελε μαζί της δυναμικές αυτοδιοικητικές γυναίκες.

Βέβαια “λαυράκι” δεν βγαίνει αφού οι δυο κυρίες προτίμησαν τη διασκέδαση αφήνοντας κλειστά τα χαρτιά τους ανανεώνοντας το ραντεβού για κάποια άλλη εκδήλωση. “Μόνο για διασκέδαση” μας είπαν και οι δυο με ένα στόμα.

Ότι και να είπαν το κράτησαν μυστικό και... διασκέδασαν

Ότι και να είπαν το κράτησαν μυστικό και… διασκέδασαν

Θα δούμε….

Comments are closed.