Απόλλων πέντε “αστέρων”…

0

“Άστραψε και βρόντηξε το Ακφραίφνιο το ξέσπασε και κέρδισε 5-0 το Μαυρομμάτι! Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ατύχησαν να δεχτούν δύο γκολ σε κομβικά σημεία. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Αγγέλου άνοιξε το σκορ με τον Μπαράι στο 7′ και έκανε το 2-0 με τέρμα του Μπότση 44′.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν το ίδιο δυνατά και τρία τέρματα του εκπληκτικού Πάνου Ταμπαθάνη, ο οποίος είχε πάρει… φωτιά, έφτασαν στο τελικό αποτέλεσμα!

Γιώργος Αγγέλου (προπονητής Ακραιφνίου): Θεωρώ κομβικό, το ότι βάλαμε τα γκολ στο ξεκίνημα και στην εκπνοή του α΄μέρους σε ένα διάστημα που δεν ήμασταν καλύτεροι από το Μαυρομμάτι . Με σωστή αμυντική διαχείριση στο πρώτο 15λεπτο του β΄μέρους, κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και στη συνέχεια με καλύτερη ψυχολογία πλέον, βελτιώσαμε το παιχνίδι κατοχής στο επιθετικό τρίτο, που για μένα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στο ποδόσφαιρο, βγάλαμε φάσεις, πετύχαμε όμορφα γκολ και φτάσαμε σε μια νίκη που με βάση την παρουσία του αντιπάλου μας μέχρι το 2-0, δεν έδειχνε ότι θα ήταν μεγάλη σε έκταση. Καλή δύναμη για τη συνέχεια στον καλό μου φίλο Γ. Ρόκα και στην ομάδα του.

Πηγή: voiotiasports.eu

Comments are closed.