«Πανστρατιά» στο Δίστομο…

0

Πανστρατιά – αγωνιστική και …εξέδρας! –  από τον Αμβρυσσέα Διστόμου την Κυριακή για τον κρίσιμο αγώνα Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ  με τον Α.Ο ΣΕΛΛΑΝΩΝ, στο Δημοτικό Γήπεδο Διστόμου!

Το ματς χαρακτηρίζεται από τον Αμβρυσσεα »κομβικό» από βαθμολογικής πλευράς για την συνεχεια της πορείας και επιδιώκει – οπως γράφει η σχετική ανακοίνωση- <<μόνο νίκη>>!  Για το λόγο αυτό  αναμένει την υποστήριξη των φιλάθλων του Διστόμου και όλης της ευρύτερης περιοχής  και την χαρακτηρίζει ως »καταλυτική». Στο πλαίσιο  αυτό  η διοίκηση του ιστορικού Συλλόγου προσδιόρισε την γενική εισοδο μόνο στα 5 ευρώ, ώστε να διευκολύνει όλους τους φιλάθλους, να προσέλθουν στο Γήπεδο και να στηρίξουν με την παρουσία τους την Ομάδα!
<<Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο Διστόμου ,για να πάρουν δύναμη οι παίκτες και να στείλουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση , πως και του χρόνου θα είμαστε ξανά εδώ , ακόμη πιο ισχυροί >>, αναφέρει η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές στο προσκλητήριό τους!

Ειναι χαρακτηριστικό ότι και η ομάδα των Σελλάνων  του νομού Καρδίτσας διοργανώνει εκδρομή φιλάθλων στο Δίστομο :<<Την Κυριακή 28/1 οι φίλαθλοι του ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ διοργανώνουν εκδρομή για να βρεθούνε στο πλευρό της ομαδας μας σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ στο Δίστομο
το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την πλατεία του Προαστίου Καρδίτσας>>,αναφερεται στην σελίδα της Ομάδας  οπου επισημαινεται επίσης ότι <<«κάθε ματς είναι τελικός».

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου -Προσκλητήριο του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Διστόμου:

«ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΣΕΛΛΑΝΑ!! ΕΙΣΟΔΟΣ 5€ !!! »

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους του Διστόμου και των γύρω περιοχών εν όψει του αγώνα με τον Α.Ο ΣΕΛΛΑΝΩΝ την Κυριακή 28.01.2018 στις 3.00 μ.μ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2017-18 .

– Σε αυτό το κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια, η συμπαράσταση των φιλάθλων μας , στη φυσική μας έδρα , μπορεί και θα είναι καταλυτική .

-Η μεγάλη προσπάθεια όλων για να αγωνίζεται ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ στην Γ’ Εθνική και στο ΔΙΣΤΟΜΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ !!!

-Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο Διστόμου ,για να πάρουν δύναμη οι παίκτες και να στείλουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση , πως και του χρόνου θα είμαστε ξανά εδώ , ακόμη πιο ισχυροί !!!!

– Στηρίξετε με πάθος την ιδέα του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ και προστατεύσετε την ομάδα μας , εξασφαλίζοντας μια ομαλή ποδοσφαιρική αναμέτρηση που θα έχει έναν και μοναδικό στόχο:
«Την κατάκτηση της νίκης»

-Την Κυριακή αυτή ας την αφιερώσουμε στον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ !
Το αξίζει !!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Comments are closed.