Μια καλή παρέα στην Αντίκυρα…

0

Στην Αντίκυρα βρέθηκε το stereasports για μια ανάσα και… ξεκούραση αλλά και να τα πει με φίλους και γνωστούς που σίγουρα είναι πολλοί και πιστοί.

Και πρώτα απ’ όλα «φιλοξενηθήκαμε» στο μαγαζί του Αντιδημάρχου Νίκου Βαλαούρα με την παρέα του μεγάλου παράγοντα Γιάννη Νικολάου ο οποίος είναι πιστός φίλος από τα… παλιά με δύσκολους αγώνες σε καλές εποχές.

Αντίκυρα

Καλή επάνοδο ευχήθηκε ο Γιάννης Παπαδήμος στον Γιάννη Νικολάου

Την είδηση που βγάλαμε είναι ότι ο Γιάννης Νικολάου αναμένεται να επανέλθει δριμύτερος μετά από μια απουσία από τα αθλητικά και πολιτικά δρώμενα. Τώρα το πως θα επανέλθει και πότε θα επανέλθει αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος όπως μας είπε αλλά τόνισε κιόλας ότι αυτό δεν θα αργήσει να έρθει… Και μεις το ευχαριστηθήκαμε αφού χωρίς τον Γιάνναρο η περιοχή έγινε φτωχότερη και του ευχηθήκαμε καλή επάνοδο.

Αντίκυρα1

Στο μέσον ο Αντιδήμαρχος Νίκος Βαλαούρας με Γιάννη Παπαδήμο και Γιάννη Νικολάου. Φώτο βγαλμένη από τα… παλιά

Από κει και πέρα συζητήσαμε με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Βαλαούρα τα δρώμενα στην περιοχή και μας ενημέρωσε ότι είναι μέσα στις διαδικασίες για να οριστικοποιηθούν και να τελειώσουν τα έργα τόσο στο κλειστό όσο και στο ανοικτό γήπεδο. Και βέβαια ο Αντιδήμαρχος έχει πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά για να δώσει στην περιοχή μια διαφορετικότητα. Συζητήσαμε βέβαια κι άλλα θέματα με τον Νίκο τοπικού κυρίως ενδιαφέροντος αλλά και με τον Γιάννη Νικολάου που μπορεί να έχει «απουσία» αλλά ήταν ενήμερος και γνώστης όλων και των αθλητικών και των πολιτικών.

Βέβαια από κει και πέρα θυμηθήκαμε τα… παλιά, τα είπαμε και το διασκεδάσαμε…

Αντίκυρα2

Στην παρέα προστέθηκε για λίγο και ο Πέτρος Μπαλντάς που «μετακόμισε» από το Δίστομο στην Αντίκυρα και στον Κυπάρισσο. Και του δώσαμε τις ευχές μας για το καλύτερο

Comments are closed.