Κώστας Σωτηρόπουλος: «Οι συνεδριάσεις δεν είναι συνεστιάσεις ούτε χοροεσπερίδες…»

0

Με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς Κώστας Σωτηρόπουλος αναφέρει ότι η πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής για τον δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων είναι ΑΚΥΡΗ τονίζοντας πως οι συνεδριάσεις δεν είναι συνεστιάσεις ούτε χοροεσπερίδες να περιφέρονται από αίθουσες σε αίθουσες.

Ιδού τι έγραψε ο Κώστας Σωτηρόπουλος:

Αγαπητοί συνάδελφοι της Δημοτικής Αρχής,

1.Κάθε χρόνο γίνεται ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

2. Η ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γίνεται μέχρι τέλος Ιουνίου και ανακοινώνεται πριν unnamedαπό δεκαπέντε (15) τουλάχιστον ημέρες με κάθε πρόσφορο τρόπο. Σε αυτήν καλούνται οι κάτοικοι και όλοι οι φορείς της πόλης.

3. Το δημοτικό συμβούλιο επιλέγει τον προσφορότερο χώρο για τη διεξαγωγή της ανωτέρω συνεδρίασης.

Επισημαίνεται ότι ο απολογισμός πραγματοποιείται βάσει του άρθρου 217 του Ν. 3463/06, του άρθρου 20 παρ. 14 του Ν. 3731/2008 και του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατόπιν των ανωτέρω, σήμερα πρωί λάβαμε πρόσκληση για την κορυφαία συνεδρίαση*.

Επειδή οι συνεδριάσεις δεν είναι συνεστιάσεις ούτε χοροσπερίδες να περιφέρονται από αιθουσες σε αιθουσες, επειδή δεν τηρήθηκε το 15νθήμερο, επειδή δεν υπήρξε καμία απόφαση για αλλαγή χώρου διεξαγωγής, η πρόσκληση είναι προδήλως ΑΚΥΡΗ!

Φιλικά προς εσάς και με σεβασμό στους πολίτες που μας εξέλεξαν.
*ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Λιβαδειά, 22-02-2018

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου σας προσκαλεί στο δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 05-03-2018 στις 18.00΄ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά).

Comments are closed.