Η Θήβα κυπελλούχος Βοιωτίας 2018

0

Η Θήβα είναι κυπελλούχος Βοιωτίας για το 2018. Στον τελικό που έγινε στον Άγιο Σπυρίδωνα κέρδισε 2-1 τον ισάξιο Κιθαιρώνα και κατέκτησε το 11ο κύπελλο στην ιστορία της.

Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με την πολυπληθή παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες και από τις δυο ομάδες.

Οι δυο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Κιθαιρώνας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε 1-0 στο 19* με καρφωτή κεφαλιά του Παπαγιάννη ενώ νωρίτερα στο 11* η ομάδα του Καπαρελλίου είχε και οριζόντιο δοκάρι με τον Μπινιχάκη.

IMG_3802

Στην επανάληψη η ομάδα της Θήβας ανέβασε στροφές, ήταν καλύτερη κι έκανε την ανατροπή σε τρία λεπτά. Στο 70* ο Σουμάχ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 72* ο Αργυρίου έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας το 2-1 σε μια φάση όπου ο βοηθός Φίλος σήκωσε οφ’ σάϊντ αλλά ο διαιτητής Μιχαηλίδης πήρε τη φάση επάνω του κατακυρώνοντας το γκολ.

IMG_3764

Θήβα (Παχατουρίδης Θεοδ.): Μόνος, Πλατέλλας, Ζυγογιάννης, Χατζηλάμπρος, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρόπουλος, Αργυρίου (87* Καραλής). Κοτώρος (46* Τζαφάρ), Τόπι, Κάρλος, Σένκα (88* Γιαλός)IMG_3768

Κιθαιρώνας Παπαναστασίου Σωτ.): Κουτρούμπας, Τσέλλος, Κουκούλας, Ρουπάκας, Παπαγιάννης, Φιλλιπίδης, Κολιόπουλος (77* Μπόβαλης), Σεχάι, Κώνστας, Πανάγου (77* Γεωργιάδης), Μπινιχάκης (66* Τσοπανέλης).

Διαιτητής: Γιώργος Μιχαηλίδης

Βοηθοί: Δημήτρης Φίλος – Λεωνίδας Δελής

Τέταρτος: Δημήτρης Ψυχούλας.

IMG_3759

Comments are closed.