«Πέρασε» με τριάρα ο Κιθαιρώνας

0

Σε ένα πολύ δυνατό ματς, Μαυρομάτι και Κιθαιρώνας μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σημαντικό τρίποντο, παίζοντας καλύτερα στην επανάληψη.

Το Μαυρομάτι μπήκε δυναμικά στον αγώνα και έχασε τέσσερις καλές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ. Σε μία από αυτές μάλιστα, είχε και δοκάρι με τον Στ. Στοιχειό στο 7′!

Η ομάδα του Σωτήρη Παπαναστασίου “ξύπνησε” στην επανάληψη και έδειξε την ποιότητά της. Το 0-1 έγινε στο 58′, έπειτα από σέντρα του Τσοπανέλη και κεφαλιά του Φιλλιπίδη. Το 0-2 έγινε στο 63′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουκούλα.

Το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Φιλλιπίδης, έπειτα από ωραίο “ένα δύο” των Τσοπανέλη και Μαρτιναίου και σέντρα του δεύτερου.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γιάννης Δρίτσουλας (παίκτης Μαυροματίου): Θεωρώ πως σήμερα κάναμε ένα πάρα πολύ καλό ματς. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες και δικαιούμασταν να προηγηθούμε. Μπορεί να ακούγεται… κάπως, αλλά έτσι έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν αναμενόμενο πως το Καπαρέλι θα πίεζε. Δυστυχώς, στα στημένα ακόμα μία φορά δεχτήκαμε γκολ και έτσι χάσαμε το ματς. Συγχαρητήρια σε όλους για την απόδοση. Κοιτάμε μπροστά και το επόμενο ματς στη Δαύλεια.

Σωτήρης Παπαναστασίου (προπονητής Κιθαιρώνα): Σήμερα είχαμε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, με πολλά λάθη, όπου η ομάδα του Μαυροματίου άξιζε να είχε προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώσαμε τη σοβαρότητά μας, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που χρειαζόμασταν για να πετύχουμε το γκολ που θα μας έφερνε ηρεμία, ώστε να διαχειριστούμε τον αγώνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Μαυροματίου.

Πηγή: voiotiasports.eu

Comments are closed.