Ο Απόλλωνας Ακραιφνίου 2-0 στη Δαύλεια

0

Σε ένα μέτριο ποιοτικό παιχνίδι, το οποίο έγινε κάτω από ισχυρό άνεμο, ο Απόλλων Ακραιφνίου κατάφερε να πάρει τη νίκη, επικρατώντας εκτός έδρας του Πανδαυλειακού με 2-0.

Πρωταγωνιστικής για την ομάδα του Γιώργου Αγγέλου ήταν ο Μπότσης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Αρχικά και συγκεκριμένα στο 19′ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πέτυχε το δεύτερό του τέρμα στο 84′, όταν σε υποδειγματική αντεπίθεση των Τρικαλίτη, Χρυσικό και Ταμπαθάνη, ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γιώργος Αγγέλου (Απόλλων Ακραιφνίου): ‘Μπήκαμε στο ματς με ένα πολύ επιθετικό σχήμα , αλλά το μικρό πλάτος του γηπέδου , ο άνεμος , η κακή μας εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στο Καπαρέλλι και το ότι ο αντίπαλος έπαιζε κάτι σαν τελικό, μας εμπόδισαν να παίξουμε ποιοτικά. Στρατηγικά όμως κάναμε μυαλωμένη διαχείριση, δεν δεχτήκαμε κλασικές φάσεις και εκεί που χρειάστηκε, είχαμε ρεαλισμό και ομαδικό πνεύμα, παίρνοντας μια εκτός έδρας νίκη, που όλοι μέσα στο σύλλογο την αφιερώνουμε στο Ν,Σγούρδα που εγχειρίστηκε στον αχίλλειο , στέλνοντάς του τις καλύτερες ευχές μας για να γυρίσει σιδερένιος στη δουλειά του και στα γήπεδα.Καλή δύναμη για τη συνέχεια στη Δαύλεια και στον Κ.Γκαλαμέλο

Πηγή: voiotiasports.eu/

Comments are closed.