Α.Ε.Ο.: “Το τάξιμο δεν χαλάει…”. Δυσαρέσκεια για Δήμαρχο

0

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Α.Ε.Ορχομενού για την στάση του Δημάρχου Λουκά Υπερήφανου απέναντι στην ομάδα τόσο σε υλικό όσο και σε ηθικό επίπεδο.

Η δυσαρέσκεια αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν έχει βοηθήσει την ομάδα σε κανένα επίπεδο αλλά και δεν έχει “πατήσει” το… πόδι του καθόλου στο γήπεδο. Τη στιγμή μάλιστα που τα είχε υποσχεθεί.

“Το τάξιμο βέβαια δεν χαλάει…” όπως λένε και αυτό μάλλον έχει ενστερνιστεί και ο Δήμαρχος που αν και είχε υποσχεθεί αρκετά εν τούτοις η Α.Ε.Ο. δεν έχει δει τίποτα.

Ακόμα και δώρο διαρκείας πήρε ο Δήμαρχος αλλά γήπεδο γιοκ...

Ακόμα και δώρο διαρκείας πήρε ο Δήμαρχος αλλά γήπεδο γιοκ…

Όπως μας έλεγε κορυφαίο ποδοσφαιρικό στέλεχος εκτός διοίκησης ο Δήμαρχος Λουκάς Υπερήφανος δεν έχει βοηθήσει καθόλου παρά την μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από την διοίκηση της ομάδας. Παρά τα κατά καιρούς λεγόμενα του Υπερήφανου μας τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα διαρκείας ενώ δεν τον έχουν δει και στο γήπεδο έστω και για συμπαράσταση.

Από την πλευρά τους οι διοικούντες τηρούν βέβαια σιγή ιχθύος για τα πεπραγμένα του Δημάρχου απέναντι στην ομάδα αλλά απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν θα αργήσει ο καιρός που θα βγουν όλα στον αέρα…

Αναμένουμε….

 

Comments are closed.